Sarah Grünewald: Bakker op om krænker

Den tidligere ’Vild med Dans’-vært betragter Claes Antonsen som sin ven trods anklagerne i dokumentaren ’Sexisme i Musikbranchen’, der har sendt trommeslageren ud i kulden

Udgivet Opdateret

Sarah Grünewald var torsdag sammen med sin otteårige søn Luis og kæresten Benjamin til Roskilde Festival, hvor hun løftede sløret for sit syn på ’Vild med Dans’, der i fremtiden bliver uden hende og ’The Antonelli Orchestra’.

Krænkende adfærd

Sidstnævntes exit fra underholdningsflagskibet på TV 2 skyldes dokumentaren ’Sexisme i Musikbranchen’, hvor bandets stifter, trommeslageren Claes Antonsen, 61, er røget i saksen med anklager om krænkende adfærd overfor kvinder.

Forsvarer ham

– Det er en hvepserede, og jeg tør næsten ikke udtale mig om noget som helst, men ser sgu ikke Claes som en krænker, sagde hun til Kendte.dk, og fortsatte sit forsvar:

– Han er min ven, og jeg tror, at mange har det som jeg, lød det.

Det skal handle om musikken

Sarah Grünewald mener som udgangspunkt, at dokumentarens budskab har været vigtig.

– Dokumentaren er blevet personlig, men vi skal sørge for, at det fortsat handler om de dygtige indenfor musikken, og ikke begynde at forfordele kvinder generelt i musiklivet. Det er noget pjat, mener Sarah Grünewald, der glæder sig til at se forvandlingen af ’Vild med Dans’ til efteråret, som hun skal se på TV i sofaen derhjemme.

Sarah Grünewald anser shitstorm-ramte Claes Antonsen som sin ven.
Powered by Labrador CMS