Sangerinde afslører: Jeg er single

I et interview på radionkanalen VLR afslører sangerinden Aura Dione, at hun er single.

Udgivet Opdateret

Sangerinden Aura Dione har i et interview med radiokanalen VLR fortalt, at hun er single. Den egentlige grund til interviewet var udgivelsen af Auras nye single Shania Twain, men lytterne kunne opleve en meget mere privat version af sangerinden.

Til et spørgsmål om, hvor i livet, hun selv befinder sig, svarer hun meget ærligt om sin situation.

– Hvor er jeg lige nu? Det er sådan et indadvendt og dybt spørgsmål, du stiller mig. Jeg synes faktisk, at jeg er et skide godt sted. Jeg er single. Jeg har min guitar under armen, og jeg har et kæmpe overskud til at stille op og give mig selv fuldt ud, så som musiker kunne det ikke være bedre, siger Aura i radiointerviewet onsdag den 1. maj 2019.

Privatliv i søgelys

I interviewet oplyser sangerinden ikke, hvor lang tid hun har været single. Og hun fortæller heller ikke nærmere om, hvad grunden er til, at hun er single.

Newsbreak.dk har været i kontakt med hendes management, som hverken vil bekræfte eller afkræfte hendes udtalelse i interviewet.

I maj 2016 blev det offentligt kendt, at Aura havde fundet sammen med musikproduceren Thomas Troelsen, som på det tidspunkt var meget kendt, fordi han skulle skilles fra Eva Harlou, der afslørede sit forhold til grevinde Alexandras tidligere mand Martin Jørgensen.

Men også hendes tidligere forhold til milliardæren Janus Friis blev omtalt offentligt grundet juridiske uoverensstemmelser, som i sidste ende blev aflyst.

Powered by Labrador CMS