Sådan fejrer kongehuset påske

En storslået og familiær påske er i vente i kongehuset.

Kate Middleton har altid været god til børn og sjove lege. KLIK VIDERE OG SE DE SKØNNE BILLEDER. Foto: Scanpix
Kate Middleton har altid været god til børn og sjove lege. KLIK VIDERE OG SE DE SKØNNE BILLEDER. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Der er få ting, der kan samle en familie som stolte traditioner. Og i det britiske kongehus er en af de største og stolteste traditioner i William og Kates familie, at man nyder hinandens samvær i påsken.

Det har altid været højt skattet i den lille familie, at George, Charlotte og lille Louis får lov at leve en så normal tilværelse så muligt – og derfor plejer Kate Middleton også at arrangerer en helt klassisk og hyggelig dag i det fri, hvor der kun er én ting på programmet. Nemlig at finde påskeæg. Det skriver Hello Magazine.

Det er uden tvivl ikke fra fremmede, at Kate har lysten og engagementet til at skabe små hyggelige oplevelser – hun kommer trods alt ud af en familie, der ejer Party Pieces, som leverer udstyr og pynt til fester og særlige lejligheder.

I 2018 har Kate angiveligt fortalt et par forbipasserende piger, at hende og børnene havde hygget med en ægge-jagt fra morgenstunden. Derfor spekulerer britiske medier også i, at Kate Middleton vil gentage successen i år. Det forventes, at Kate og William vil bruge påsken sammen med børnene, men også Kates forældre også forventes at deltage i de familiære traditioner.

Kate og William blev sidst set offentlig fredag, hvor de havde taget George og Charlotte med en tur på ridebanen i Norfolk.

Powered by Labrador CMS