Saba klar til nyt på tv

Den 26-årige dansk melodigrandprix-vinder har rejst sig efter nederlaget i Malmø

Udgivet

Det gik ikke som forventet for Saba Lykke Oehlenschlæger, der kun blev nummer 12 i semifinalen ved det seneste afholdte melodigrandprix i Malmø.

Kun ti af deltagerne gik nemlig videre til finalen, hvor Nemo fra Schweiz endte med at vinde den internationale konkurrence med sangen ’The Code’.

Nye projekter i støbeskeen

Men nederlaget er hvisket bort, og der er nyt i støbeskeen hos Saba.

- Jeg har gang i forskellige ting. Jobs hen over sommeren, og så skal jeg optage noget i sommerens løb, der kommer ud på TV 2 senere på året, afslørede den 26-årige sanger ledsaget af kæresten Aviaya Rønnov Steinø, 22, til Kendte.dk ved streamingtjenesten ’Max’ sæsonpremiere på ’House of the Dragon’ onsdag aften i Dagmar-biografen.

Glæder sig til sommerferie

- Jeg glæder mig til at holde sommerferie efter nogle intense måneder med melodigrandprix. Jeg skal ikke på festivaler, men jeg skal optræde til en pride i Sverige i weekenden, og igen når der kommer Copenhagen Pride. Derudover laver jeg ’Hair’ i Herning, sagde Saba, der mødte kæresten ved en tilfældighed.

Mødte kæresten på Østre Gasværk

Det var i foråret sidste år, at parret mødte hinanden på Østre Gasværk Teater, hvor de begge optrådte, og nu bor de sammen i en lejlighed på Østerbro i København.

Saba og Aviaya bor nu sammen på Østerbro i København.
Powered by Labrador CMS