Så meget koster det dyreste sommerhus

Så meget skal du af med for at rykke ind i huset

Udgivet Opdateret

Citathistorie: boliga.dk

Selvom is, strandture og sommerferiedagene så småt er ved at være talte for langt de fleste danskere, ligger markedet for de eksklusive ferieboliger rundt om i landet ikke helt stille.

Udbudspriserne har fortsat sin tur mod skyerne – og med et nyt til salg-skilt plantet i haven stryger en ferievilla på Hamiltonvej i Skagen lige ind i markedets absolutte top; som Jyllands dyreste og landets samlet set næstdyreste sommerhus på det offentlige marked.

Det skriver boligmediet boliga.dk.

Én hektar grund

Sommerhuset – der altså nu besidder pristoppen i Jylland – ligger måske ikke så overraskende helt ud til havet i Skagen og breder sig over et areal på 155 boligkvadratmeter, mens grundarealet næsten når helt op på én hektar. En almindelig fodboldbane måler 0,7 hektar, så der er masser af plads at boltre sig på.

For at blive den nye ejer skal der betales 25 millioner kroner for huset, der af liebhavermæglerkæden Lilienhoff, som har huset til salg, beskrives som klassisk og autentisk: Ejendommen er nemlig bevaringsværdig – og både gulve og lofter er originale.

Blandt landets dyreste områder

Det er ikke kun i uge 29, at Skagen lokker de største pengepunge til. Landets nordligste postnummer ligger nemlig også mere traditionelt til blandt de dyreste steder i landet at købe sommerhuskvadratmeter.

For 25 millioner kroner kan du rykke ind her.
For 25 millioner kroner kan du rykke ind her.

Ifølge Boliga.dks prisdata lyder den gennemsnitlige udbudskvadratmeterpris i postnummeret i øjeblikket på lige knap 41.400 kroner pr. kvadratmeter, hvilket er langt over landsgennemsnittet, der lige nu lyder på 26.100 kroner.

Powered by Labrador CMS