- Så er det prøvet af

Casper Christensens amerikanske sci-fi-film "Robots", som komikeren både har skrevet og instrueret, får dansk premieredato til september

Udgivet Opdateret

Det dufter af stjernestøv, når en af Danmarks mest succesfulde komikere møder Hollywood.

For Casper Christensen har nemlig stået bag kameraet på en ny Hollywood-film "Robots", som han både har skrevet og instrueret i samarbejde med Anthony Hines, der er medforfatter til blandt andet succeskomedien "Borat".

Og nu har filmen "Robots" også fået en dansk premieredato.

Robot-dobbeltgængere

Ifølge netmediet Kino.dk kan den danske distributør Scanbox oplyse, at "Robots" kommer ud til digitalt køb i begyndelsen af efteråret.

Science fiction-komedien udspiller sig i en nær fremtid, hvor robotter er forbudte. Og her begynder problemerne allerede for filmens hovedpersoner, der begge har robot-dobbeltgængere.

I hovedrollerne findes den britiske komiker Jack Whitehall og den amerikanske skuespillerinde Shailene Woodley, som blandt andet kendes fra Divergent-filmene.

Casper Christensen har stået bag succeser som Klovn-universet, 'Tæskeholdet' og 'Casper & Mandrilaftalen'. (Arkivfoto).
Casper Christensen har stået bag succeser som Klovn-universet, "Tæskeholdet" og "Casper & Mandrilaftalen". (Arkivfoto).

En gammel drøm

Det har længe været en drøm for Casper Christiansen at lave en film i Hollywood. 

Da "Robots" havde amerikansk premiere tilbage i maj, udtrykte han sin glæde på Instagram.

- Føles godt at få levet den drøm ud. Så er der plads til nye eventyr, skrev Casper Christensen på det sociale medie.

Har prøvet det før

Men Casper Christensen er faktisk ikke helt ny på de bonede filmgulve i Hollywood.

CASPER CHRISTENSEN

Casper Lindholm Christensen (født 22. august 1968 i Kerteminde på Fyn, opvokset i Birkerød) er en dansk stand-up-komiker, skuespiller, manuskriptforfatter, tv- og radiovært og instruktør. Han startede sin comedy-karriere på Restaurant DIN's, der lå i det indre København, i slutningen af 1980'erne. Hans karriere som tv-vært begyndte i børneprogrammet Hvaffor en hånd på DR1 i 1991. Året efter blev han en fast del af DR's ungdomsprogram Transit. Det helt store folkelige gennembrud fik han i 1995 med underholdningsprogrammet Husk lige tandbørsten, som ugentligt havde omkring 1,5 millioner seere. Karrieren fortsatte med det kaotiske radioprogram Tæskeholdet (1996-1997) og tv-programmet Casper & Mandrilaftalen (1999) på DR2.

Kilde: Wikipedia

Han har blandt andet medvirket i filmen "The Hustle" over for den Oscar-vindende skuespillerinde Anne Hathaway og tilmed fået skuespillerinden Isla Fisher og stjernemusikeren Adam Levine til at medvirke i en af sine og Frank Hvams Klovn-film.

Powered by Labrador CMS