Royalt dansk bryllup holdt i al hemmelighed

Greven af Egeskov, Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille og prinsesse Aleksandra af Sayn-Wittgenstein-Berleburg er lørdag blevet gift.

Her ses parret til prinsesse Benediktes 75-års fødselsdag – med prinsesse Nathalie til højre. KLIK FOR FLERE BILLEDER. (Foto: Scanpix
Her ses parret til prinsesse Benediktes 75-års fødselsdag – med prinsesse Nathalie til højre. KLIK FOR FLERE BILLEDER. (Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

I al hemmelighed og kun med tilstedeværelse af den nærmeste familie er greven af Egeskov, Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille og prinsesse Aleksandra af Sayn-Wittgenstein-Berleburg lørdag blevet gift i Svendborg.

Aleksandra er datter af prinsesse Benedikte og prins Richard, mens grev Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille er indehaver af Egeskov Slot og stammer fra en lang slægt af danske adelige.

Fyens Stiftstidende var med til brylluppet, og de kan fortælle, at kun 33 gæster var indbudt. Heriblandt naturligvis prinsesse Benedikte.

Videre kan avisen fortælle, at der trods det lave antal gæster ikke lod til at være sparet på noget forud for brylluppet i Skt. Jørgens Kirke i Svendborg.

Således har Egeskovs gartnere i ugevis har travlt med at sætte blomsterbuketter sammen bestående af delphinium, pæoner og roser.

Og for at ikke skal være løgn, dukker greven og prinsessen op i Kong Christian Xs gamle Cadillac. Den står normalt på Egeskovs Veteranbilmuseum.

Greven var naturligvis iklædt kammerherreuniform.

Klokken 17 lukkede kirkedørene i forud for vielsen og pressen måtte pænt blive udenfor.

Powered by Labrador CMS