Royale søskende overdynget med gaver i Canada

Der findes snart ikke den gave, prins George og prinsesse Charlotte ikke har fået på deres første tur til Canada.

Udgivet Opdateret

Det royale søskendepar prins George og prinsesse Charlotte har for alvor smeltet hjerter på deres første tur til Canada sammen med mor og far.

I denne uge rejser de to søskende rundt i det nordamerikanske land sammen med forældrene prins William og hertuginde Kate, og her vælter det ind med gaver til de små kongelige, skriver People.com.

Prins George og prinsesse Charlotte har på de første tre dage i landet fået alt fra børnebøger til nationaldragter – og det på trods af, at det blonde søskendepar sjældent selv har været til stede ved besøgene, men har opholdt sig sammen med deres barnepige.

Ved et besøg på en redningsstation modtog hertuginde Kate og prins William to små redningsveste med navne samt en legetøjspolitibil og en politihundsbamse til deres børn.

De royale små har også fået en gigantisk dalmatinerbamse, bamser med redningsveste og en lang række børnebøger.

Den mest specielle gave til søskendeparret har dog været et par specialsyede veste, der er lavet af stammerådet i Heiltsuk. Vestene er lavet i traditionel stil med en bjørn på ryggen til prins George og en sommerfugl til prinsesse Charlotte.

De mange gaver bliver højest sandsynligt ikke de sidste, de kongelige børn kommer til at modtage på turen rundt i Canada.

Torsdag besøger den royale familie en speciel fest, hvor gaveregnen forventes at fortsætte.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS