Royal skilsmisse er endelig en realitet

Skilsmissen har været undervejs siden 2017.

Udgivet Opdateret

13 års ægteskab blev tidligere på måneden formelt afsluttet, da prins Louis af Luxembourg blev skilt fra prinsesse Tessy. Det skriver Hello Magazine.

Tessy indgav skilsmissebegæring første gang i februar 2017, og lagde til grund at Louis opførte sig urimeligt.

Siden har Tessy været forbi højesteret, hvor hun i en time talte for skilsmissen. Hello Magazine skriver, at hun ikke har engageret advokater til tale for hende.

Prinsen og soldaten

Prins Louis er tredje søn af Luxembourgs Storhertug. Ifølge Hello Magazine frasagde han sig retten til at arve tronen, da han blev gift.

Tessy og Louis mødte hinanden i 2004. De blev gift i 2006, og sammen har de to børn, prins Gabriel på 13 år og prins Noah på 11 år. Ingen af sønnerne er en del af arvefølgen i Luxembourg.

I dag bor Tessy i London, og Louis bor i Paris. Ifølge hoffet i Luxembourg har det nu forhenværende ægtepar fokus på børnenes opvækst.

Ifølge Telegraph har Tessy tidligere været soldat i Luxembourgs hær. Hun var udsendt i Kosovo i 2004 og har rang af korporal. Hun har selv fortalt, at hun meldte sig under fanerne, da hun var 18 år gammel, og hun betragter udsendelsen til Kosovo som højdepunktet i en fem år lang militær karriere.

Powered by Labrador CMS