Royal kok i rørende hyldest af prins Henrik

Jesper Vollmer nærer et stort afsavn til prins Henrik, samt dennes lunefulde væsen.

Jesper Vollmer deler en særlig hyldest til prins Henrik. KLIK VIDERE og se Henriks liv i køkkenet. Foto: Scanpix
Jesper Vollmer deler en særlig hyldest til prins Henrik. KLIK VIDERE og se Henriks liv i køkkenet. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Der findes mennesker, der for altid vil være indprentet på nethinden. Det kan være, at man har haft en tæt relation, vedkommende har givet et godt råd eller noget helt tredje. Og onsdag aften gav den kendte kok – og tidligere køkkenchef for Kongehuset – et særligt indblik i en person, som han savner helt ekstremt.

For Jesper Vollmer lagde nemlig et nostalgisk billede op på Instagram af ham selv og prins Henrik. Der er knapt tre uger til, at prins Henrik har været død i et år, men for Jesper Vollmer så er afsavnet til den muntre prins stort.

– Om et par uger går Instagram nok amok i hyldestbilleder af denne fine mand. Savner ham sgu nok bare generelt og ikke kun på mærkedage. Faldt lige over dette meget sigende billede fra programmet Hofretter på DR1, står der til det sjove billede, hvor Jesper Vollmer og prins Henrik tryller mad frem i køkkenet.

Et langt venskab

For mange ville måske tro, at der mellem Jesper Vollmer og prins Henrik blot var tale om et arbejdsgiver-lønmodtagerforhold, men Jesper Vollmer beskriver, hvordan de to gennem ti år udviklede et særligt bånd og blev gode venner. Og ikke alene blev Jesper Vollmer gode venner med Henrik, men også med hele den royale familie.

– Udefra så familien Danmark kun de store ting, som statsbesøg og andre store begivenheder. De så ikke hverdagen, som jeg gjorde, og ni ud af ti dage var det bare hverdagshygge, hvor det var ud at plukke svampe med ham, kigge i kogebøger eller andre hverdagsting. Det var det bag om, der betød noget. Det var dagligdagen, der var så fantastisk, siger Jesper Vollmer til BT om livet som kongehusets køkkenchef.


I samme ombæring fortæller Jesper Vollmer også, hvordan prins Henrik kunne lave lidt rav i den, men for den kendte kok kunne det godt blive for meget i periode, men når prinsen var bortrejst i en uge så opstod savnet til prinsens gak og gøgl.

Powered by Labrador CMS