Royal frygt: Meghans tilstedeværelse kan ‘stjæle’ fokus

Familiemedlemmer frygter, prins Harry og hertuginden af Sussex stjæler rampelyset når prinsesse Beatrice skal giftes den 29. maj.

Udgivet Opdateret

Det vil være helt naturligt, hvis prins Harry og hertuginde Meghan er blandt gæsterne når prinsesse Beatrice og Edoardo Mapelli Mozzi skal vies 29. maj.

Alligevel er der tvivl. For der er medlemmer af den kongelige familie, som frygter, de vil overskygge dagens hovedpersoner. Det gælder ikke mindst prinsessens forældre, skriver Express.

Artiklen fortsætter under videoen

Ifølge Express blev Harry og Meghan beskyldt for at ‘kapre’ prinsesse Eugenies bryllup med Jack Brooksbank i 2018. Det var i forbindelse med denne begivenhed, de meddelte familien, at de ventede sig.

“Den sidste ting prins Andrew og Sarah Ferguson ønsker, er, at hvad der skal være deres datters lykkeligste dag, bliver til næste episode af ‘Harry og Meghans non-stop-show’. Hertugen og hertuginden af Sussex vil dog blive inviteret, hvis dronningen insisterer”, har en kilde fortalt.

Turbulent optakt

Prinsesse Beatrice og Edoardo Mapelli Mozzis bryllup er allerede blevet udsat på grund af prins Andrews katastrofale BBC tv-interview om sit venskab med pædofilidømte og nu afdøde Jeffrey Epstein. Interviewet bragte ham i så strid modvind, at han kort efter trak sig fra samtlige, officielle pligter

Hele situationen har også betydet, at brylluppet, i hvert fald selve vielsen, kommer til at foregå i mere beskedne rammer, end det er kutyme når et medlem af kongefamilien skal giftes.

Ceremonien kommer nemlig til at foregå i Chapel Royal i St James’s Palace, der er noget mindre end St. George’s Chapel i Windsor. Kirken, der betegnes som et mindre sted med en ‘intim atmosfære’ og hvor prinsesse Beatrice iøvrigt er døbt, har plads til maksimum 150 gæster.

Reception på Buckingham Palace

Mere prangende bliver omgivelserne ved den efterfølgende reception, omend også den bliver anderledes end vanlig. Receptionen afholdes nemlig på Buckingham Palace med dronning Elizabeth som vært. Men uden et massivt presseopbud.

Senest Buckingham Palace blev benyttet ved en bryllups-reception var i forbindelse med prins Williams og hertuginde Kates bryllup den 29. april 2011.

Powered by Labrador CMS