Robbie Williams kommer til Danmark

Den britiske sangstjerne, der blev kendt med boybandet Take That, optræder på den fynske festival Heartland

Udgivet Opdateret

Der bliver skruet fuldt op for popmusikken, når Robbie Williams til næste år indtager den danske festival Heartland.

Festivalen har onsdag offentliggjort den britiske hitmager som det seneste navn til Heartland 2023, der finder sted fra torsdag den 8. juni til lørdag den 10. juni.

Det gør Ulrik Ørum-Petersen, der er musikchef og direktør for Heartland, stolt over at kunne annoncere det tidligere boyband-medlem til næste års festival.

Kæmpefest med fællesskrål

- Robbie Williams er et af Europas absolut bedst sælgende koncertnavne i de seneste 25 år med gentagne udsolgte koncerter i Parken.

- Det bliver uden tvivl en kæmpe fest med dans og fællesskrål, når Robbie rammer Greenfield Scenen med sit kæmpe show lørdag den 10. juni, siger han i en pressemeddelelse.

Robbie Williams er en garvet musiker, og hans hits tæller blandt andet "Angels", "Let Me Entertain You", "Rock DJ" og "Bodies".

25 år alene

Den i dag 48-årige sangstjerne blev af mange især kendt, som medlem af popgruppen Take That i 1990'erne. En gruppe, han blev en del af som bare 16-årig.

Men efter seks år i boybandet tog han i 1995 sit gode tøj og gik egne veje.

I 1997 skød han for alvor solokarrieren i gang, og dermed har han i år kunnet fejre 25-års jubilæum som soloartist.

Det har han markeret ved i september at udgive albummet "XXV", der er strøget ind på den britiske hitliste.

Overhaler Elvis

Det er 14. gang, han indtager førstepladsen, og dermed overhaler han Elvis som den soloartist med flest album på toppen af den britiske hitliste.

Festivalen finder sted i naturskønne omgivelser ved Egeskov Slot på Sydfyn. Første udgave af Heartland blev afholdt i 2016, og dermed er det en relativt ny festival.

Flere danske navne

Alligevel kan den tiltrække store navne.

Det danske rockband The Minds of 99 var første navn på plakaten til næste års festival. Siden er andre navne som eksempelvis Sting, Jack Johnson og den danske duo Nik og Jay annonceret.

Det er ikke alene musikalske oplevelser, man kan få på Heartland, der også byder på live-samtaler og samtidskunst.

En partoutbillet, der giver adgang til alle festivalens dage, koster 2605 kroner.

Robbie Williams har for nylig kunnet fejre 25 år som soloartist. Det blev i september markeret med albummet 'XXV', der strøg ind på den britiske hitliste. Til sommer optræder han på festivalen Heartland i Danmark. (Arkivfoto).
Robbie Williams har for nylig kunnet fejre 25 år som soloartist. Det blev i september markeret med albummet "XXV", der strøg ind på den britiske hitliste. Til sommer optræder han på festivalen Heartland i Danmark. (Arkivfoto).

Robbie Williams

Robert Peter Williams (født 13. februar 1974) er en engelsk singer-songwriter og entertainer. Han blev berømt som medlem af popgruppen Take That fra 1989 til 1995 og igen fra 2010 til 2014, men opnåede endnu større succes med sin egen solokarriere, som begyndte i 1997. Williams har udgivet syv nummer 1 singler og 11 ud af hans 12 studiealbummer har nået nummer 1 på UK Albums Chart. Seks af hans albums er blandt de 100 bedst sælgende albums i Storbritannien, og fire af dem i top 50, og i 2006 kom han i Guinness Rekordbog for at have solgt 1,6 mio. billetter til Close Encounters Tour på én dag.

Kilde: Wikipedia
Powered by Labrador CMS