Robbie Williams er tilbage: Ny musik i år

Robbie Williams er tilbage!: Foto: Wikipedia
Udgivet Opdateret

Der er gået hele tre år, siden vi sidst hørte fra Robbie Williams. Nu er han klar med ny musik og nyt pladeselskab.

Robbie Williams har netop annonceret, at han har skrevet under på en pladekontrakt med Sony Music og vil udgive sit 11. studiealbum gennem Columbia Records senere i år.

Det fremgår af sangerens hjemmeside.

– Holdet hos Sony er professionelle, utroligt sultne og har en vild energi. De er inspirerede, jeg er inspireret. Jeg er mere klar, end jeg nogensinde har været, og jeg er overbevist om, at jeg er på det rette sted. Jeg glæder mig til at arbejde på det her album, som er et album, jeg er rigtig stolt af, siger han i forbindelse med nyheden.

En flot samling i stalden

Sony Music kan bryste sig af at have flere af de helt store kunstnere i stalden. For eksempel huser de Beyoncé, Foo Fighters, Bruce Springsteen og Bob Dylan.

Samtidig betyder det, at Robbie bliver genforenet med sin gamle samarbejdspartner og ansete sangskriver Guy Chambers.

– Vi er glade for at arbejde med Robbie. Det er en enestående mulighed at arbejde med den største mandlige solo-artist i vores generation. Robbie Williams er en af de mest karismatiske, unikke og kreative kunstnere, dette land nogensinde har produceret, og hans utrolige bedrifter gør ham forsat til en af de mest succesfulde i verden i dag, siger direktør i Sony Music UK, Jason Iley.

Powered by Labrador CMS