Prinsesse med i corona-video

Årets svenske corona-helt er med i ny video, der skal bidrage til at opmuntre til en fortsat corona-indsats.

Udgivet Opdateret

Som det er gældende for de øvrige medlemmer af den svenske kongefamilie, er også prinsesse Sofia, der er gift med prins Carl Philip, gået i mere eller mindre corona-skjul og har kun vist sig i meget begrænset omfang.

Ifølge Svensk Damtidning var hun for et par uger siden på officielt besøg i Värmland regionen og siden har hun to gange deltaget i digitale møder hos Global Child Forum. Men det betyder ikke, at prinsessen, der netop er blevet tildelt kommunikations-virksomheden Consids hæderspris ‘Årets corona-helt’, har ligget på den lade side, skriver mediet.

Artiklen fortsætter under videoen

Hun er fortsat aktiv som frivillig hjælper på hospitalet Sophiahemmet i Stockholm, hvor hun går til hånde for det faste plejepersonale uden dog at være i kontakt med corona-patienter.

Nu kan man så også se hende på Sophiahemmet i en corona-oplysningsvideo, som har gjort sit indtog på de sociale medier. Hun deler den blandt andet selv på sin og prins Philips officielle Instagram-profil.

Her fortæller forskellig mennesker om deres hverdag under pandemien og kommer med gode rå til andre i kampen mod den.

“Jeg gør ganske meget anderledes. Jeg er ikke sammen andre end den absolut nærmeste familie. Og så arbejder jeg her på en afdeling på Sophiahemmet,” siger prinsesse Sofia blandt andet i videoen.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Prinsparet (@prinsparet)

Svensk Damtidning skriver også, at når prinsessen siger ‘den absolut nærmeste familie’, så taler hun udelukkende om prins Carl Philip samt sønnerne prins Alexander og prins Gabriel. End ikke sine svigerforældre, kong Carl Gustaf og dronning Silvia, eller sine egne forældre har hun fysisk kontakt med.

Kongeparret, der qua deres forholdsvis høje alder, kongen er 74 år og dronningen 76, begge er i højrisikogruppen i forbindelse med corona-smitte, har valgt at gå i selvisolation på slottet i Stockholm.

Powered by Labrador CMS