Prinsesse manglede manden ved glamourøs fejring

Tirsdag aften var den svenske kongefamilie på plads ved en af årets mest glamourøse fester.

Den svenske kongefamilie var samlet til årets Nobelprisfest i Stockholm tirsdag aften. KLIK VIDERE OG SE BILLEDERNE. Foto: News Agency/Reuters/Ritzau Scanpix
Den svenske kongefamilie var samlet til årets Nobelprisfest i Stockholm tirsdag aften. KLIK VIDERE OG SE BILLEDERNE. Foto: News Agency/Reuters/Ritzau Scanpix
Udgivet Opdateret

Hele den svenske kongefamilie var samlet, da der tirsdag aften skulle uddeles priser ved Nobelfesten 2019. Næsten.

I spidsen for det var naturligvis kong Carl Gustaf, men på sådan en aften er det svært at overse de kvindelige medlemmer i familien, der må siges at bære de smukkeste rober.

Artiklen fortsætter efter videoen

Men det var dog ikke hele familien, der mødte op.

Det skriver Svensk Damtidning.

Uddelte 14 priser

I koncerthuset i Stockholm var omtrent 1500 gæster samlet til at fejre uddelingen af 14 priser ved dette års Nobelfest.

Blandt de mere prominente gæster var naturligvis de royale.

Kong Carl Gustaf og hans hustru dronning Silvia var samlet med deres tre børn, kronprinsesse Victoria, prinsesse Madeleine og prins Carl Philip ved prisuddelingen.

Efter uddelingen var den royale familie deltagende ved Nobelbanketten, hvor der var plads til at mingle med gæsterne, der blandt andet rummer diverse svenske politikere foruden prismodtagerne.

Manglede sin mand

Det var dog ikke hele familien, der var samlet.

Både kronprinsessen havde sin prins Daniel med, mens også prins Carl Philip havde prinsesse Sofia med til Nobelfesten.

Men prinsesse Madeleine var alene uden kavaler. Ifølge hoffet var der dog en meget praktisk grund til netop det.

– Chris befinder sig i Florida og tager hånd om parrets tre børn. Han følger troligt Nobelfestlighederne igennem prinsesse Madeleine, udtalte hoffets informationschef Margareta Thorgren tirsdag eftermiddag inden prisuddelingen.

Kronprinsessen overraskede

Nobelfesten er et populært arrangement, som alle de svenske kongelige for det meste er deltagende i. Dog har prinsesse Madeleine gjort et comeback i år, da hun forrige år var fraværende.

Særligt er Nobelfesten populær, fordi arrangementet – lidt ligesom den danske Nytårskur – lægger op til, at de kongelige er klædt i det fineste, deres klædeskab indeholder.

Og det gjorde sig også gældende i år.

Kronprinsesse Victoria udmærkede sig ved at overraske eksperter, fordi hun havde valgt en sort kjole. Mens eksperter var begejstret for, at lillesøster prinsesse Madeleine var trukket i en farvestrålende sag.

I galleriet ovenfor kan du se de kongelige i deres flotte antræk.

Powered by Labrador CMS