Prinsesse har særligt bånd til kendt musiker

Prinsesse Eugenie har et meget stærkt bånd med en verdenskendt musiker.

Prinsesse Eugenie har foræret et særligt venskabsarmbånd til den britiske sangerinde Ellie Goulding. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER Foto: David Mirzoeff/ Pool via REUTERS
Prinsesse Eugenie har foræret et særligt venskabsarmbånd til den britiske sangerinde Ellie Goulding. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER Foto: David Mirzoeff/ Pool via REUTERS
Udgivet Opdateret

Den britiske prinsesse Eugenie – kusine til prins William – har længe haft et helt særligt venskab med den britiske musiker Ellie Goulding.

Men med et bestemt velgørenhedssamarbejde har prinsessen nu tydeliggjort, hvor tætte de to veninder faktisk er, skriver People.

Artiklen fortsætter efter videoen

Et særligt bånd

Den 29-årige prinsesse Eugenie har i samarbejde med velgørenhedsorganisationen Togetherband delt, hvor betydningsfuld hendes venskab til Ellie Goulding er.

Togetherband er kendt for at kreere bæredygtige venskabsarmbånd, der er med til at promovere 17 forskellige globale mål. Netop det venskabsarmbånd har prinsessen delt med sangerinden.

– Jeg deler mit armbånd med Ellie Goulding, fordi hun – ligesom mig – gør alt for at bringe folk sammen. Hun gør det gennem sin musik, og nu gør hun det også i kampen mod klimaforandringer. Hun har støttet mig på min rejse med The Anti-Slavery Collective, men også med mine mål om bæredygtighed. Hun er den perfekte rollemodel til at gå med armbåndet, har prinsessen forklaret til organisationen Togetherband.

Deltog i hinandens bryllupper

Ellie Goulding har i mange år været gode venner med både prinsesse Eugenie, men også med hendes søster prinsesse Beatrice.

Flere gange er musikeren blevet spottet på rejser sammen med de to royale. Senest var Ellie Goulding med prinsesse Beatrice i Jordan i 2018.

Den britiske musiker var også med til at fejre prinsesse Eugenie, da hun blev gift med Jack Brooksbank, hvor hun hyldede parret med et musikalsk indslag.

Prinsessen var da også ved Ellie Gouldings side, da hun i august 2019 blev gift med Caspar Jopling.

Powered by Labrador CMS