Prinsesse fylder år: Sådan bliver dagen

Stort tillykke til hende.

Udgivet Opdateret

I dag er en stor dag i kongehuset i Monaco, da prinsesse Caroline, der prins Alberts ældste barn som han fik sammen med Grace Kelly. Prinsessen fylder i dag 62 år. Og hvordan hun skal fejre dagen er endnu uvist, men det plejer at gå stille for sig, når prinsesse Caroline skal fejres.

Til hendes 60-års fødselsdag blev dagen nemlig brugt i familiens selskab, hvor der ikke var meget offentlig adgang til den ellers vigtige, runde fødselsdag.

–  I et par år har hun ikke brudt sig om at have en speciel fejring til sin fødselsdag. Så jeg ved virkelig ikke, hvordan hun vil føle, når hun runder den her milepæl. Hun er ikke rigtig typen, der dvæler så meget ved det, afslørede prins Albert, der er bror til Caroline, tilbage i 2017 til Hello Magazine.

Men for prinsessen er det derimod vigtigt at fejre dagen med børnene, som hun egenhændigt opdragede efter manden Stefano Casiraghi døde i 1990.

– Hun er en meget god mor og sikkert en endnu bedre bedsteforælder, hvis det overhovedet er muligt. Hun har opdraget sine børn godt uden en far i mange år – og det er meget vigtigt. Jeg er utroligt stolt af hendes børn og den måde, som de er vokset op på. Og det er i sandhed en hyldest til hende, forklarede prins Albert til People Magazine.

Powered by Labrador CMS