Prinsesse elsker særlig snack: Det er overhovedet ikke normalt

Hertuginde Kate har en afsløring om sin datter.

Udgivet Opdateret

Hvordan gør man et godt indtryk på forældre, hvis det er første gang, at man har dem og deres børn på besøg? Man finder selvfølgelig børnenes livretter og serverer dem lækker mad.

Og hvor de fleste ville forvente, at en pige som prinsesse Charlotte måske mest var til det søde køkken med slik, kage og te – ja, så afslører hertuginde Kate faktisk, at man skal over i en helt anden og noget uortodoks boldgade for at finde den lille prinsesses favoritspise.

Det er nemlig hverken slik eller kager, men derimod er det en specialitet, som måske mest forbindes med Grækenland og de voksnes tallerkener. Det drejer sig nemlig om oliven, skriver BBC. Og der er næppe mange børn på tre år, som ville vælge oliven til livret.

Fælles interesse

Og som om, at det ikke var nok, så er både prinsesse Charlotte og prins George flittige i køkkenet. Hos Kate og William, der holder Charlotte og George benene på jorden – de har nemlig fundet en interesse, som de deler med Kate Middleton.

– De lavede en oste pastaret den anden dag. En hælder mel i, den anden hælder mælk og smør i. De laver salater og ting, siger Matthew Kleiner-Mann, der er administrerende direktør hos Ivy Learning Trust.

Udtalelsen faldt i forbindelse med Kate Middletons besøg hos Lavender Primary School, hvor hun besøgte en skoleklasse, der blev undervist i sundhed i både krop og sind.

Men om William også nyder at gå i køkkenet – ja, det melder historien altså ikke noget om.

Powered by Labrador CMS