Prinsesse afslører en helt særlig julefavorit

Prinsesse Eugenie har fået en ny yndling i året 2019. Der er nemlig en juleudsmykning, som hun er faldet på halen for.

Her ses prinsesse Eugenie til en havefest i sommeren. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Prinsesse Eugenie lever på en lyserød sky for tiden. Hun er stadig nyforelsket og lever det gode liv med sin mand Jack Brooksbank.

Artiklen fortsætter under videoen.

Men det er også ved at være en af de højtider, som prinsessen skatter allermest, og derfor har prinsesse Eugenie fattet tasterne på Instagram, hvor hun deler lidt ud af den gode julestemning.

Den 29-årige prinsesse har nemlig taget et billede af sin yndlings juleudsmykning i det fri. Det er et stort træ, der er dækket med dekorationer i alskens former og motiver. Der er alt fra søstjerner til søheste og andre dyr fra havet. Og nu tænker man måske, hvorfor alle de dyr og ting fra havet?

Det er der en helt særlig grund til det. På fronten af træet er der nemlig en lille tavle, hvor der står ‘Et hav’ og ‘Carnaby Project Zero’.

Særlig udsmykning

Det store monstrum af en udsmykning har nemlig en helt særlig betydning for prinsesse Eugenie. De mange dyr og former er nemlig lavet af udelukkende genbrugsmateriale og har havet som motiv.

Og hele Carnaby Projekt Zero er Eugenie protektor for.

– Jeg er beæret over at være protektor for Project Zero, der har lært mig så meget om at beskytte havet og hvem der gør alverten for at gendanne og beskytte, skriver prinsessen blandt andet på Instagram.

Og hvis ikke det er værd at fejre et protektorat med et godt formål, så kan familien i hvert fald fejre, at søsteren prinsesse Beatrice er blevet forlovet med Edorardo Mapelli Mozzi tilbage i september.

Powered by Labrador CMS