Prins Joachim taler ud om sin far

Prins Joachim fortæller i nyt interview om sit tætte forhold til sin far, og hvordan det var at miste ham.

Udgivet Opdateret

I anledningen af at prins Joachim i den kommende uge runder 50 år, har han i et længere interview med Alt for Damerne fortalt om alt fra prinsens flytteplaner til tabet af faren prins Henrik.

Prins Joachim deler mange detaljer, der ikke før er offentliggjort i det store interview.

Tæt forhold

I interviewet fortæller prins Joachim om, hvordan han oplevede prins Henriks sidste tid. Men han fortæller også om forholdet, de havde.

– Jeg havde et utroligt tæt forhold til min far, da han døde. Han repræsenterede respekt, disciplin og tryghed. Han kunne være den morsomme. Den legende. Og de seneste mange år også min ven, siger prins Joachim i interviewet.

Det skriver EkstraBladet.

Led ikke

Prins Joachim deler også flere private detaljer om prins Henriks sygdomsforløb.

Prins Henrik blev overflyttet fra Rigshospitalet til Fredensborg Slot den 13. februar. Efter få timer sov prins Henrik stille ind.

Prins Joachim fortæller, at familien var klar over, at det gik skidt med prins Henrik. Og i hans sidste to uger tog det fart, men det udtrykker prins Joachim taknemlighed over, fordi hans far ikke led.

Mere voksen

Ved prins Henriks begravelse var prinsens nærmeste familie tilstede samt flere venner og bekendte af den afdøde prins Henrik.

Prins Joachim ytrer, at netop begravelsen gav ham hår på brystet. Dét at bære sin fars kiste ud af kirken gjorde prinsen mere voksen.

I interviewet kommer prins Joachim også ind på sin skilsmisse fra Alexandra og om hans og familiens kommende flytning til Frankrig.

Powered by Labrador CMS