Prins Harry afslører: Her er navnet, jeg bedst kan lide

Prins Harry er måske kommet til at tale over sig, når det kommer til den royale babys navn.

Udgivet Opdateret

Knapt har Meghan Markle og prins Harry offentliggjort, at de venter en lille ny, inden at folk verden over går i selvsving over alt fra køn til navn. Men nu åbner en af hovedpersonerne selv op for, hvilket navn der er at foretrække.

Dette er sket efter, at prins Harry mødte borgere på sin gåtur, hvor han modtog alt fra bamser og flag til håndlavede halskæder og avisudklip.

Da det royale par stoppede og mødte fem og en halvmåned gamle Harriet Bonaddido og dennes mor, Jessica, skete der noget meget interessant. Da den 28-årige mor afslørede navnet på babyen kom prins Harry til at tale over sig, skriver Hello Magazine.

– Det er et fantastisk navn, sagde prinsen efter sigende.

Og det fik jo den 28-årige mor og hele verdenspressen til at spekulere.

– Måske vil de navngive deres eget barn Harriet. Det kunne være sjovt, men jeg tror mest, at prinsen nød det, fordi det var så tæt på Harry. Men jeg tvivler på, at han gav nogle ledetråde væk, siger Jessica.

En sand kærlighedsparade

Det er ikke svært at se, at det unge par, som venter deres første barn, er mere end almindeligt forelsket. Prins Harry og Hertuginde Meghan har været meget åben om graviditeten, samt hvad det betyder for dem. Det har særligt være at bemærke, at har svaret på spørgsmål om babynavne, hvilket normalt ikke er etikette.

Hertuginde Meghan Markle har dog afsløret til en gruppe børn på Middle Park primary school, at hun altså ikke havde spekuleret i navne, når hun ikke engang kender kønnet, skriver Hello Magazine.

Men en ting er sikkert og vist, hvis man skal tro det royale par.

– Vi kunne helt ærligt ikke tænke på et bedre sted at annoncere, at vi venter os, end her. Uanset om det er en dreng eller en pige, så vil vi bare gerne sige tusinde, tusinde tak for de mange lykønskninger, forklarede prins Harry.

Powered by Labrador CMS