Populær tv-vært fortryder brug af botox

Folk troede, Kelly Ripa var sur og vred. Det var hun ikke - hendes ansigt var bare lammet af botox.

Lige som Hollywood-stjernerne Cameron Diaz og Nicole Kidman fortryder Kelly Ripa nu sit brug af botox. Foto: VALERIE MACON/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Over 40 år på planeten med både bekymringer og grin havde efterhånden sat sig så permanent fast i Kelly Ripas ansigt, at tv-værten for nogle år siden besluttede at give masken et skud ungdommelighed.

Men selv om ansigtsmuskulaturen slappede af, gjorde Kelly Ripa det stik modsatte indeni. Den i dag 46-årige Emmy-vinder mistede nemlig al form for mimik.

– Jeg fik en værre gang botox for et års tid siden, og det var slemt, afslørede hun i onsdagens udgave af programmet “Live With Kelly”. Det skriver Entertainment Weekly.

– Jeg er ved at ligne mig selv igen, men der var en periode på seks måneder, hvor folk spurgte: “hvad er der galt med Kelly? Hun smiler ikke mere”. Og jeg smilede faktisk, fortalte hun kortfattet i programmet.

Begejstret for botox

Både i 2014 og 2015 var Ripa dog mere begejstret for botox. Adspurgt af tv-værten Andy Cohen i programmet “Watch What Happens Live” om sit favoritprodukt lød svaret prompte:

– Botox! Nu tager det mig den halve tid at blive klar om morgenen. Jeg advokerer ikke for brug af botox, men det har ændret mit liv, sagde hun i 2014.

Året efter forklarede Ripa, hvad der fik hende til at lægge sig under sprøjten første gang.

– Folk spurgte mig, om jeg var ok, eftersom jeg så meget vred ud. Så tænkte jeg, at det var tid til botox. Mine øjenlåg hang ned i øjnene på mig.

Også Hollywood-skuespillerinder som Cameron Diaz og Nicole Kidman har tidligere erkendt, at deres ansigter har fået et skud botox, men at de – lige som Ripa – nu har fortrudt det.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS