Populær tv-vært flipper skråt på tjener

James Corden beskyldes for at have været den mest grove kunde nogensinde

Udgivet Opdateret

Restaurantejer Keith McNally langer ud efter talkshowvært James Corden, efter værten angiveligt er flippet skråt - for anden gang - på hans restaurant i New York.

"James Corden er en enormt begavet komiker, men en lille idiot af en mand. Og den mest grove kunde over for mine Balthazar-tjenere, siden min restaurant åbnede for 25 år siden," skriver ejeren af restaurant Balthazar på Instagram ifølge TMZ.

"Du kan ikke gøre dit arbejde!" 

Første episode udspillede sig i tilbage i juni, hvor James Corden efter sigende fandt et hår i sin mad, hvorfor han kaldte på tjenerne og stillede urimelige krav. 

"Hent en gratis omgang drinks til os. Og betal dem, vi allerede har fået. Ellers skriver jeg alle grimme anmeldelser i yelp (restaurant-app, red.) eller noget i den stil," beskyldes værten for at have sagt.

Da James Corden vendte tilbage for at spise på restauranten den 9. oktober, var den gal igen. Her fik to fejlserveringer ham til at gå amok på en tjener. 

"Du kan ikke gøre dit arbejde, du kan ikke gøre dit arbejde! Måske skulle jeg gå ind i køkkenet og lave omeletten selv!" sagde Corden angiveligt. 

Tjeneren var rystet efter oplevelsen, fortæller restaurantejeren i opslaget.

Bandlyst - men ikke længe 

Talkshowværten har været bandlyst fra restauranten. Men det varede ikke længe.

'Forbuddet er blevet ophævet ... McNally siger, at Corden ringede til ham mandag og undskyldte voldsomt. McNally jokede også og sagde, at Corden kan rette op på tingene ved at lade ham være vært for sit show i de næste 9 måneder.', skriver TMZ.

Det har ejeren da også skrevet i et nyt opslag.

"Jeg har ødelagt mere for mig selv end de fleste, og jeg tror stærkt på at give folk en ny chance (...) Enhver, der er storsindet nok til at undskylde, fortjener ikke at være bandlyst fra noget sted," lyder det.

James Corden har fået et føl på tværs på en restaurant - to gange.
James Corden har fået et føl på tværs på en restaurant - to gange.
Powered by Labrador CMS