Populær serie afslører nye navne

Optagelserne til tredje og fjerde sæson af TV2 Charlie-serien Sygeplejeskolen er gået i gang.

Optagelserne til tredje og fjerde sæson af TV 2 Charlie-serien Sygeplejeskolen er netop begyndt. Det bliver gensyn med kendte roller – mens også et par nye ansigter er med. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER. Foto: Henrik Petit/ TV2/ Free
Optagelserne til tredje og fjerde sæson af TV 2 Charlie-serien Sygeplejeskolen er netop begyndt. Det bliver gensyn med kendte roller – mens også et par nye ansigter er med. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER. Foto: Henrik Petit/ TV2/ Free
Udgivet Opdateret

Når tredje og fjerde sæson af Sygeplejeskolen ruller over skærmen fra dette efterår, bliver det med nye ansigter på hospitalsgangene på det fiktive sygehus Fredenslund.

Læs mere om, hvad der kommer til at ske i den nye sæson længere nede i artiklen.

Artiklen fortsætter efter videoen

På operationsafdelingen får holdet selskab af den nye kirurg John Neumann, der spilles af Jagtsæson-stjernen Jon Lange.

Og så får afdelingen også selskab den nye portør Finn Jönsson – i skikkelse af skuespilleren Jesper Ole Feit Andersen – som får et godt øje til en af de unge sygeplejeelever.

Det annoncerer TV2 i en pressemeddelelse.

Flere nye navne

Ud over de to skuespillere gæster Krøniken-stjernen Ken Vedsegaard og skuespillerinden Ena Spottag Fog – der, som navnet formentligt antyder, er datter af Jens Jørn Spottag – også Sygeplejeskolen.

Jens Jørn Spottag er også selv med i de kommende sæsoner, hvor han genoptager rollen som overlæge Bent Neergaard.

Derudover er der også gensyn med Molly Egelind, Stormester-aktuelle Jesper Groth, Katrine Greis-Rosenthal, Anette Støvelbæk og Badehotellet-stjernen Ulla Vejby.

Sygeplejeskolen handler om eksperimentet med at uddanne mandlige sygeplejersker, da Danmark i starten af 1950’erne manglede sygeplejersker.

Får kærestebreve

Serien følger det første hold sygeplejeelever med både mænd og kvinder, og sæson tre begynder, hvor sæson to sluttede.

Anna – i skikkelse af Molly Egelind – har endelig modtaget alle de forsinkede kærestebreve fra sygeplejekollegaen Erik, der er rejst til Canada. Men i mellemtiden er hun begyndt at få følelser for jazzmusikeren Ole – der spilles af Kasper Dalsggard – som blev indlagt på Fredenslund efter en motorcykelulykke.

På det professionelle plan skal de unge sygeplejeelever gennem et praktikforløb på operationsstuen, hvor de skal lære at assistere.

Serie er relevant

Optagelserne til tredje og fjerde sæson er i fuld gang og kommer til at løbe hen over sommeren og ind i efteråret 2020.

– Ovenpå et forår med corona, hvor hospitaler verden over har vist deres værd, er en tv-serie som Sygeplejeskolen særlig relevant for danskerne, siger TV2’s executive producer, Mette Heiberg, i pressemeddelelsen og fortsætter:

– Sygehusvæsnet får vi berøring med i løbet af livet på en eller anden måde, og derfor er det væsentligt at fortælle historier fra netop dette univers, siger Mette Heiberg.

Serien, som indspilles på Sankt Hans Hospital i Roskilde, er solgt til både Norge, Sverige og Finland.

Tredje sæson af Sygeplejeskolen får premiere til efteråret, mens fjerde sæson sendes engang i 2021.

Powered by Labrador CMS