Piratens voldsramte ekskone har endelig doneret beløb til børnehospital

I 2016 blev skuepillerparret Amber Heard og Johnny Depp skilt med beskyldninger om hustruvold i kølvandet. De to indgik forlig i sagen, og Amber Heard ville donere pengene til et godt formål. Nu har hun endelig betalt.

Udgivet Opdateret

Det er en af den slags sager, hvor man ikke helt ved, hvad der er op og ned – og det gør de implicerede muligvis heller ikke.

I 2011 mødte den ikoniske verdensstjerne Johnny Depp, der er mest kendt for sine talrige bidrag i “Pirates of the Caribbean”-filmene, sin kommende hustru Amber Heard.

Det var i forbindelse med optagelserne til “The Rum Diary” – og fire år senere blev de to gift.

Anklaget for at udøve hustruvold

Men tilsyneladende var forholdet ikke kun lutter idyl.

Den 23. maj 2016 søgte Amber Heard om skilsmisse – og bare fem dage senere anklagede hun Johnny Depp for at udøve både psykisk og fysisk vold mod hende.

Et forhold, der skulle være foregået i hele den periode, de to havde været sammen.

Herefter opstod der åbenlyst nok en tvist mellem de to – men hele sagen endte med et forlig mellem Depp og piratens voldsramte ekskone.

Var ved at glemme betalingen

Amber Heard modtog syv millioner dollars – svarende til cirka 42 millioner kroner – i et forlig, mod at hun droppede sagen.

Ved den lejlighed lovede hun at donere hele provenuet fra skilsmissen til organisationen American Civil Liberties Union (ACLU) og Children’s Hospital Los Angeles (CHLA).

Dog opstod der rygter om, at Amber Heard havde fortrudt donationen, fordi pengene udeblev – men nu er de ifølge TMZ blevet betalt.

Parret nåede ikke at få børn sammen – Johnny Depp er dog far til to børn, som han har med Vanessa Paradis.

Powered by Labrador CMS