– Pigmentet er forsvundet

Esben Dalgaard har med kræftbehandlingen mistet sin skønne mørke manke

Udgivet Opdateret

Al medicinsk behandling har en bivirkning, og det har det også fået for Esben Dalgaard, hvis mørke manke er skiftet til hvidhåret efter immunterapien for modermærkekræft, blev igangsat for et par år siden.

– Pigmentet er forsvundet med kræftbehandlingen, siger Esben Dalgaard til Newsbreak.dk, og viser sine bare arme frem, hvor hårene også er blevet hvide.

Må leve med det

– Jeg har en stadie 4-modermærkekræft, og det må jeg leve med resten af livet. Det er behandlingerne, der holder mit system i skak, siger den 46-årige skuespiller, der har pause i behandlingen.

Og det frygter han lidt.

– Mentalt vil jeg hellere være i behandling, fordi pausen betyder, at kræften i teorien kan blusse op. Det gør mig lidt bange, siger han.

Jævnlige tjek

– Men jeg går jævnligt til tjek. Det er lægernes vurdering, der bestemmer, hvad der skal ske, fortæller han, der tager rundt og holder foredrag med titlen ’Hej Kræft, velkommen’.

– Det er en lidt provokerende titel, og handler om, hvordan jeg har håndteret mit sygdomsforløb, fortsætter skuespilleren, der snart er aktuel i rollen som komikeren Jørgen Ryg i TV 2’s nye dramaserie ’Dansegarderoben'.

– Jeg har det godt, siger Esben Dalgaard, der holder en pause i immunterapien for modermærkekræft, som han må leve med resten af livet.
– Jeg har det godt, siger Esben Dalgaard, der holder en pause i immunterapien for modermærkekræft, som han må leve med resten af livet.
Powered by Labrador CMS