Oscar-vinder droppet af sin unge kæreste

Hollywood stjernerne Ben Affleck og Ana de Armas er tilsyneladende gået hver til sit

Slut. Efter et lille år som par, har Ana de Armas valgt at bryde sit forhold med Ben Affleck. Klik viderer for flere billeder. Foto: Broadimage/Shutterstock/Ritzau Scanpix.
Slut. Efter et lille år som par, har Ana de Armas valgt at bryde sit forhold med Ben Affleck. Klik viderer for flere billeder. Foto: Broadimage/Shutterstock/Ritzau Scanpix.
Udgivet Opdateret

Et lille års tid som par. Mere blev det ikke til for Hollywood stjernerne, amerikanske Ben Affleck og cubanske Ana de Armas. Det fortæller en kilde tæt på det nu angiveligt forhenværende par til People.

Artiklen fortsætter under videoen

“Ben er ikke længere sammen med Ana. Hun sagde fra. Deres forhold var kompliceret. Ana ønsker ikke at have base i Los Angeles og Ben er nødt til det, da det er her hans børn bor,” forklarer kilden.

Ben Affleck, der er dobbelt Oscar vinder og som også har en Golden Globe pris på CV’et, og Ana de Armas, der er på rollelisten til den kommende James Bond film, blev første gang kædet sammen i marts 2020. Et par måneder senere gjorde de forholdet officielt.

Ifølge People mødtes de og forelskede sig i hinanden i New Orleans i forbindelse med optagelser til den psykologisk, erotiske thriller ‘Deep Water’, der forventes at få premiere i løbet af 2021.

I det forgangne år har de sammen nået at besøge eksotiske Costa Rica og desuden Cuba, hvor Ana de Armas stammer fra.

Så sent som i august lagde hun et billede af sig selv og Ben Affleck, begge med et forelsket blik i øjnene, på Instagram og krydrede det med et par hjerter.

Lige før jul opstod der endda rygter om, at parret, han er 48 år og hun 32, nu ville flytte under samme tag. Det skete efter hun meddelte, at hun havde sat sin bolig i den californiske by Venice til salg.

Men sådan skulle det altså ikke gå.

Powered by Labrador CMS