Orlando Bloom skal spille Harry

I en ny animeret serie om den britiske kongefamilie, skal Orlando Bloom lægge stemme til den tidligere prins Harry.

I en ny satirisk animeret serie om den britiske kongefamilie skal Orlando Bloom lægge stemme til Harry. Foto: REUTERS/Phil Mccarten
I en ny satirisk animeret serie om den britiske kongefamilie skal Orlando Bloom lægge stemme til Harry. Foto: REUTERS/Phil Mccarten
Udgivet Opdateret

Endnu en gang skal sagaen om den britiske kongefamilie rulles ud i en tv-serie. Netflix gjorde det med kæmpe succes med The Crown. Men nu vil streamingtjenesten HBO også være med.

De har på deres søstertjeneste HBO Max annonceret en ny animeret serie, hvor prins George livligt deler, hvad der sker i den royale familie, skriver News.com.au.

Artiklen fortsætter efter videoen

Set gennem prinsens øjne

Serien The Prince er opstået efter idé af Gary Janetti. Han har i længere tid været manden bag en Instagramkonto, som i hvert opslag kommenterer på, hvad der sker i det britiske kongehus set gennem prins Georges øjne.

– Vi ser frem til at bringe den verden som Gary har kreeret på Instagram til live på HBO Max, hvor vores seere kan opdage, hvad hans Instagramfans allerede ved; At prins George kan være morsom, chokerende og overraskende sød, lød det i en pressemeddelelse fra Sarah Aubrey, der er chef for indholdet på HBO Max.

Det samme skal nu foregå i en animeret tv-serie. Det er Gary Janetti, der blandt andet har arbejdet på Family Guy og Will og Grace, der skal lægge stemme til den syv-årige prins.

Orlando som Harry

Men på rollelisten ses også Hollywood-stjernen Orlando Bloom. Han skal lægge stemme til Harry, som i den seneste tid må siges at have skabt rigeligt materiale til serien med sin tilbagetrædelse fra den britiske royale familie.

Condola Rashad, der er kendt fra HBO-serien Billions, skal lægge stemme til Harrys bedre halvdel Meghan.

På listen over skuespillere er også Tom Hollander, Lucy Punch, Alan Cumming og Frances De La Tour.

Powered by Labrador CMS