Om Lisbet Dahl: - Diplomat er hun sgu ikke

Martin Miehe-Renard fortæller om samarbejdet med Lisbet Dahl, der er på scenen i 9/10 af Tivolirevyens numre

Udgivet Opdateret

Lisbet Dahl er her, der og allevegne, når det gælder Tivolirevyen, som hun sidste år takkede ja til at genopfinde efter mange års dvale.

I år har det været nødvendigt for den 78-årige revystjerne at have kompetent aflastning, når det gælder instruktørrollen.

En sådan har hun fundet i sin mangeårige bekendte, Martin Miehe-Renard, som er skuespiller, forfatter, producent, instruktør, komponist og tidligere teaterleder.

- Jeg er støtten til Lisbet, der har det sidste ord, og er 'the boss'. Hun er nemlig både kunstnerisk leder, instruktør og skuespiller. Så jeg er der for at aflaste og til at spille pingpong med, sagde den 67-årige erfarne herre til Kendte.dk under pausen ved premieren i Tivolirevyen for nylig.

En ærlig samarbejdspartner

- Vi har haft vores diskussioner. Lisbet er mange skønne ting, men diplomat er hun sgu ikke. Hun siger, hvad hun mener, sagde Martin Miehe-Renard, og fortsatte:

- En gang imellem skal det oversættes til nogle af skuespillerne, og det var så min opgave, men vi er meget stolte og glade for resultatet, lød det videre.

En imponerende præstation

Martin Miehe-Renard har blandt andet instrueret Lisbet Dahl i Tivolirevyens berømte ’Barbie’-og resten af de 9/10 numre hun er på scenen i.

- Det er jo ganske utroligt. Hvis det er sådan man bliver 78 år, så har jeg ikke noget imod det. Hun har nogle af de hurtigste skift i revyen, så hun kan godt endnu, fortalte han ovenud begejstret for revystjernen.

- Jeg har sjældent mødt nogen, der har så meget instinkt for revy. Hun kan mærke, hvornår det virker og ikke virker, sagde han.

Lisbet Dahl, 78 og Martin Miehe-Renard, 67, har kendt hinanden hele livet
Powered by Labrador CMS