Nyt kapitel: Dansk kendispar flytter fra Vesterbro

Tv-personligheden Irina Olsen får snart nøglerne til et rækkehus, hvor hun skal bo med sin kæreste og datter.

Irina “the Diva” Olsen og Morten Olsen danner par, har en datter og flytter nu fra Vesterbro. Foto: Scanpix.
Udgivet Opdateret

Realityprogrammer og røde løbere var noget af det, der gjorde den danske realitydeltager Irina Olsen kendt i offentligheden.

Siden er der sket meget for den nu 29-årige tv-personlighed, der i marts 2015 skiftede de røde løbere og vilde fester ud med rollen som mor.

Nu starter endnu et nyt kapital for bloggeren, der er i øjeblikket er ved at gøre klar til at skifte lejligheden på Vesterbro i København ud med et rækkehus nordpå.

Det afslører Irina Olsen på sin blog, www.irinathediva.dk.

Flytter snart

Nøglerne får tv-divaen og familien, der består af kæresten Morten Brangstrup Olsen, som er bedre kendt som dj’en Faustix, og datteren Allessia, om mindre end en måned.

På bloggen fortæller tv-personligheden, der i øjeblikket er aktuel i DR3-programmet “Irina – en diva vender hjem”, at beslutningen om at flytte væk fra byen krævede en del overvejelse.

– Det er faktisk en lidt ambivalent følelse, jeg har omkring det, da jeg elsker at bo så centralt og kunne komme til alt hurtigt. Desuden er jeg ikke den største fan af den store forandring mere. Jeg vil hellere have stabilitet og trygge rammer, skriver Irina Olsen på bloggen.

Men efter at beslutningen om den snarlige flytning er taget, ser kendisbloggeren frem til at starte det nye kapitel i sit liv.

– Jeg glæder mig helt vildt til at få mere plads, og til at Allessia får sit eget værelse. Til at være tættere på min familie og have mere natur omkring os, skriver hun i indlægget.

Overvejede udlandet

Irina Olsen, der er kendt fra programmer som “Divaer i junglen” og “Fristet”, fortalte allerede i april, at hun og kæresten overvejede at flytte fra Vesterbro og finde et roligere sted for datteren at vokse op.

Tidligere overvejede parret også at flytte til Los Angeles, men i marts fortalte realitypersonligheden på sin blog, at parret havde besluttet sig for at lægge den drøm på hylden for at give datteren en opvækst i trygge rammer.

Ifølge blogindlægget bliver den største udfordring at finde en vuggestue/børnehave til datteren samt at skulle pendle til og fra København i forbindelse med møder.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS