Ny Løvernes Konge på vej

En ny fortælling fra kongesletten er på vej. Pressefoto
Udgivet Opdateret

Fortællingen om Løvernes Konge fortsætter i ny serie – Løvernes garde

Den storslåede fortælling om Disneys ’Løvernes Konge’ fortsætter nu i tv-serien ’Løvernes Garde’, som allerede nu er blevet en stor succes i USA. Tv-serien indledes med den 45 minutter lange film ’Løvernes Garde – Brøler igen’, som får premiere på Disney Junior d. 25. marts kl. 17.15. Samme tid og dag vil det også være muligt at se filmen på kanalerne Disney Channel og Disney XD. Tv-serien ’Løvernes Garde’ har premiere d. 9. april kl. 09.00 på Disney Junior.

I ’Løvernes Garde’ er vi tilbage på Kongesletten og følger den unge løve Kion, søn af Simba og Nala og lillebror til Kiara. Vi møder Kion, da han indtager lederrollen i Løvegarden, hvis vigtigste rolle er at opretholde orden på Kongesletten, lyder det i en pressemeddelelse.

Gensyn med elskede karakterer

Traditionelt har Løvegarden udelukkende bestået af løver, der er kendt som de modigste, hurtigste, stærkeste og mest skarpsynede dyr på savannen. Men Kion bryder med traditionen ved i stedet at udvælge sine nærmeste venner til opgaven: grævlingen Bunga, geparden Fuli, flodhesten Besthe og hejren Ono.

Mange af de elskede karakterer fra ’Løvernes Konge’ dukker op på ny i både filmen og tv-serien. Heriblandt Mufasa, Timon, Pumba, Rafiki, Zazu og Kions storesøster Kiara. Og præcis som i ’Løvernes Konge’ er ’Løvernes Garde’ fyldt med fantastisk musik.

Powered by Labrador CMS