Nu taler kongehuset om fejden mellem Kate og Meghan

Det britiske kongehus kommenterer sjældent på rygter. Nu gør de en undtagelse.

Der har i nogen tid verseret rygter om kold luft mellem hertuginderne Meghan og Kate – nu kommenterer kongehuset på spekulationerne. KLIK FOR MERE. (Foto: Scanpix)
Der har i nogen tid verseret rygter om kold luft mellem hertuginderne Meghan og Kate – nu kommenterer kongehuset på spekulationerne. KLIK FOR MERE. (Foto: Scanpix)
Udgivet Opdateret

Der har i den seneste tid verseret en del rygter om, at der skulle være store skår i forholdet mellem Kate Middleton og Meghan Markle.

Spekulationerne har blandt andet gået på, at prins Harry og Meghans forestående flytning skulle skyldes det angiveligt kølige forhold mellem hertuginderne.

I dag bor Harry og Meghan nemlig på Kensington Palace – samme sted som prins William og Kate.

De mange spekulationer i især den kulørte, engelske presse har nu fået det britiske kongehus til at knytte en kommentar til rygterne – noget, de normalt kun gør meget sjældent.

Og til rygtet om, at Kate og Meghan for nylig skulle have haft et stort skænderi, er kommentaren klar:

– Det er aldrig sket, siger en talsmand for kongehuset nemlig ifølge News.com.au.

Royal flytning til særligt sted

Talsmanden pointerer, at Harry og Meghan med deres flytning flytter et ganske særligt sted.

Frogmore House, deres kommende bolig, har været i det britiske kongehus’ besiddelse i mere end 200 år, og ligger kun en spytklat fra Windsor Castle, dronning Elizabeths weekendbolig.

Og dette pointerer talsmanden for kongehuset i særlig grad i sin udtalelse:

Husets nuværende beboere – dronning Elizabeths fætter Richard og hans kone Birgitte – flytter ud af Frogmore House, og flytter ind i den noget mindre Stables Cottage, der også ligger i forbindelse med Windsor Castle.

Ifølge Daily Mail skal Frogmore House gennemgå en større renovering, inden Harry og Meghan kan flytte ind i 2019.

– Windsor er et meget specielt for Deres Kongelige Højheder og de er taknemmelige for, at deres officielle bolig vil blive på grunden, siger talsmanden.

Powered by Labrador CMS