Nu skal hun endelig møde Lilibet

Dronning Elizabeth skal fejre en helt særlig begivenhed med sit næstyngste oldebarn

Udgivet Opdateret

Med dronning Elizabeths officielle fødselsdagsfest 'Trooping the Colour' på torsdag, tager briterne samtidig hul på en fire dage lang fejring af majestætens 70-års jubilæum som regent.

Med ved festlighederne er blandt andet prins Harry og hertuginde Meghan, der ifølge britiske medier har deres to børn, Archie og Lilibet, med til England.

Møder Lilibet for første gang

Dermed skal dronningen for første gang hilse på Lilibet, der er hendes næstyngste oldebarn. 

Elizabeth, der selv er blevet kaldt netop Lilibet, siden hun var helt lille, får oven i købet mulighed for at fejre en helt særlig begivenhed med hende.

Lørdag den 4. juni, altså midt i den officielle fejring af jubilæet, fylder den lille pige nemlig ét år. 

Fødselsdagen vil ifølge blandt andet Daily Mail blive markeret på Frogmore Cottage hvor Harry og hans familie skal bo, mens de er i London. 

Er med på gæstelisten

Og dronningen er med på gæstelisten. 

Nu sker det. Dronning Elizabeth skal nu for første gang møde Harry og Meghans datter, Lilibet, der er majestætens næstyngste oldebarn.
Nu sker det. Dronning Elizabeth skal nu for første gang møde Harry og Meghans datter, Lilibet, der er majestætens næstyngste oldebarn.

Det var ellers forventet, at den hestesports-interesserede dronning ville have overværet det traditionelle Epsom Derby, der finder sted sammen dag.

Men dagens fødselar er således blevet prioriteret højere af sin oldemor. 

Powered by Labrador CMS