Nu gør John Dillermand comeback

Det skabte debat og overskrifter både i Danmark og i udlandet, da DR præsenterede børnefiguren med den lange penis

Udgivet Opdateret

DR's omdiskuterede animationsfigur John Dillermand, der har en mange meter lang penis, som han blandt andet bruger som fiskestang og hundesnor, vender tilbage i Ramasjang-universet.

Det annoncerer DR i en pressemeddelelse.

- Bølgerne gik højt under fødslen af John Dillermand. Men det glæder mig enormt, at især børnene i målgruppen hurtigt tog figuren til sig, og at vi nu er klar med anden sæson, siger B&U-chef Morten Skov i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Jeg ser frem til, at John Dillermand endnu en gang går forrest og viser, at det kan være en gave at være anderledes. Vi bruger universet til at spejle genkendelige situationer i børneliv og til at generere samtaler om krop, køn, regler og behovsudsættelse, lyder det.

Startede som godnathistorier

Ideen om John Dillermand udviklede Jacob Ley som godnathistorier til sine egne børn.

Det skabte efterfølgende røre og debat og overskrifter i både de danske og i flere internationale medier.

Men serien har været så stor en succes blandt de danske børn, at den får en ny sæson.

Den er udviklet i samarbejde med børn fra 0. til 2. klasse og holder fortsat fokus på, at det kan føles ganske pinligt at være anderledes, men når man står ved det, er det en gave, og man må godt være stolt af det, lyder det fra DR om den kommende sæson.

Tager til månen i ny sæson

Endnu en gang havner John Dillermand i problemer. For eksempel når han i den nye sæson tager til månen - men med hjælp fra sit lange, bolsjefarvede vedhæng redder trådene ud og løser de udfordringer, der opstår.

- Vi har lavet tegninger med John i forskellige følelsesmæssige situationer og ladet børn i 0., 1. og 2. klasse tegne dem færdige og forklare os, hvad der sker. På den måde har de fået åbne skabeloner at fantasere ud fra, siger John Dillermands skaber, Jacob Ley, i pressemeddelelsen.

Anden sæson af 'John Dillermand' har premiere på DRTV den 14. oktober.

John Dillermand handler om den animerede titelfigur, som havner i uheldige situationer, men altid får reddet sig ud ved hjælp af sit mange meter lange bolsjefarvede vedhæng.
John Dillermand handler om den animerede titelfigur, som havner i uheldige situationer, men altid får reddet sig ud ved hjælp af sit mange meter lange bolsjefarvede vedhæng.
Powered by Labrador CMS