Niels Olsen får ikonisk rolle

Onsdag blev rollerne i den danske version af "We Will Rock You" afsløret.

Udgivet Opdateret

Til april vil den populære Queen-musical få en helt ny, dansk premiere.

For selv om den før har været sat op i Danmark, er den aldrig blevet opført på dansk.

Denne nye opsætning er med dansk dialog, og manden bag replikkerne er komikeren Lars Hjortshøj. Sangene forbliver dog på engelsk.

Hippien Pop

Onsdag blev det offentliggjort, at den populære ørkensøn fra “Ørkenes Sønner” Niels Olsen vil begive sig ud på de skrå brædder i rollen som hippien Pop, der forsøger at finde ud af, hvornår rockmusikken døde.

I de bærende hovedroller som Galileo og Scaramouche er henholdsvis Christoffer Brodersen og Kristine Yde blevet valgt til at stå i spidsen for løjerne.

I rollen som antagonisten, den sexede superskurk Killer Queen, vil man kunne opleve sangerinden Szhirley. Hendes højre hånd, Khashoggi, vil blive spillet af skuespilleren Anders R. Gjesing.

I rollen som de to rebeller Britney, opkaldt efter Britney Spears, og Oz, opkaldt efter Ozzy Osbourne, vil de to sangere Joey Moe og Nellie Ettison optræde – Joey Moe som Britney og Nellie Ettison som Oz.

Selve musicalen “We Will Rock You” blev skabt af Ben Elton i samarbejde med Queen-medlemmerne Brian May og Roger Taylor.

Den havde verdenspremiere på Dominion Theatre i London i 2002, hvor den spillede på samme teater i 12 år, før den lukkede i 2014, som den længst spillende teaterforestilling på det hæderkronede gamle teater nogensinde.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS