Når kendte navngiver børn bliver det skørt

Ofte stikker det lidt ud, når kendisser vælger navne til deres børn. Her er et overblik over nogle af dem, der stikker mest ud.

Udgivet Opdateret

Det er ikke lige navne, man hører hver dag, der bliver brugt, når internationale kendte navngiver deres børn. Det er kreativiteten, der er i højsæde. Og det munder ofte ud i nogle helt særlige navne.

Her får du et overblik over nogle af de kendis-børnenavne, der virkelig skiller sig ud.

Hebraisk navn

Det er ikke mere end en lille måned siden kendisparret Kim Kardashian West og Kanye West blev forældre for fjerde gang. En uge efter sønnens fødsel afslørede Kim Kardashian West, at de havde valgt at kalde sønnen for Psalm West.

Psalm er hebraisk og betyder sang, skriver Se og Hør. Det falder fint i tråd med særligt far Kanye Wests beskæftigelse som musiker.

Stor betydning

Det er altså ikke tilfældigt, når de kendte udvælger navne til deres børn. Der ligger meget mening bag.

Musikerparret Jay Z og Beyonce fik i 2012 en datter. De kaldte hende Blue Ivy. Blue, fordi Jay Z havde udkom med et album med titlen The Blue Print omkring samme tid, som han blev kærester med Beyonce, skriver Ekstra Bladet. Ivy, fordi parret har et forhold til romertallet fire, som skrives IV, som på engelsk udtales meget lig Ivy.

Powered by Labrador CMS