Nåede ikke at ringe igen før hun døde

Sarah Grünewald ærgrer sig over, hun ikke nåede at svare et telefonopkald fra Britt Bendixen

Udgivet Opdateret

Sidste gang Sarah Grünewald talte med Britt Bendixen var i august sidste år, og lørdag blev det meddelt, at den karismatiske ’Vild med Dans’-dommer var død efter kort tids sygdom i en alder af 81 år.

Rigtigt svært

– Den var hård synes jeg. Rigtigt svært. Sådan er det, når de store personligheder går bort, sagde hun til Kendte.dk ved premieren på ’Kysset’ onsdag aften i Imperial Bio.

Berørt over tabet

– Hun ringede til mig i november, og jeg nåede ikke at svare. Og det minder mig om, at man skal huske og sige, at man sætter pris på hinanden, sagde den 39-årige ’Vild med Dans’-vært berørt over tabet af Britt Bendixen, der valgte at stoppe med 2021-sæsonen af den populære dansekonkurrence.

Møder kun én i sit liv

– Det er så mærkeligt med den der knap, der bliver slukket for. Så ser man dem bare aldrig igen, lød det fra Sarah Grünewald, og fortsatte:

– Der findes mange store tv-personligheder, men hun formåede at stå stærkt. Man møder kun én af dem i sit liv, mente hun.

Sarah Grünewald mindedes tabet af en stor tv-personlighed, som hun har arbejdet sammen med i flere sæsoner af ’Vild med Dans’.
Sarah Grünewald mindedes tabet af en stor tv-personlighed, som hun har arbejdet sammen med i flere sæsoner af ’Vild med Dans’.
Powered by Labrador CMS