Nabiha: -Jeg sloges med min sceneskræk

Sangerinden Nabiha har stor respekt for deltagerne i "Danmark har Talent", for hun ved hvad det kræver.

“Danmark har Talent”-dommeren Nabiha har stor respekt for deltagerne i programmet. Hun har nemlig selv kæmpet med sceneskræk. Foto: Claus Bech/Scanpix (Arkivfoto)
“Danmark har Talent”-dommeren Nabiha har stor respekt for deltagerne i programmet. Hun har nemlig selv kæmpet med sceneskræk. Foto: Claus Bech/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Når TV2 lige efter nytår blænder op for tredje sæson af “Danmark har Talent”, sidder dommerpanelet klar til at veje og dømme de danskere, der har taget sig mod til at stille sig op på Folketeatret i København og vise verden, hvad de kan.

Dommerpanelet består af skuespillerne Jarl Friis-Mikkelsen, Cecilie Lassen, Peter Frödin og sangeren Nabiha.

Respekt for deltagere

Og selv om de alle er både erfarne og kyndige, har de stor respekt for de mennesker, der tør stille sig op på scenen i “Danmark har Talent”.

– Jeg tager totalt hatten af for alle dem, der stiller op. De sidder i timevis og venter på at komme ind foran fire dommere, hujende publikum og snurrende tv-kameraer. Jeg har meget stor respekt for det, siger hun og fortsætter:

– Det kræver virkelig mod at stille sig op og gøre det. Jeg har selv stået med den sceneskræk, været helt dirrende, men bare haft lyst til at komme ind på scenen, afslører “Deep Sleep”-sangerinden.

Nabiha har lavet musik siden 2009

Nabiha har lavet musik siden 2009 og står bag hits som “Never Played the Bass” og “Mind the Gap”.

Men selv om hun har følt pulsen stige og nerverne pirre, har hun ikke haft nogle værktøjer, der har hjulpet hende af med den trykkende fornemmelse.

– Det stoppede først, når jeg kom ud på scenen og kom i gang med at synge. Så blev nervøsiteten afløst af glæde og følelsen af, at det, jeg lavede, var helt rigtigt, siger Nabiha.

– Jeg tror, det er den følelse, der driver rigtig mange af de folk, der stiller op i “Danmark har Talent”. Dem, der virkelig har noget på hjerte. Dem, der lever og ånder for det her, fordi det bare føles rigtigt lige der, siger hun.

“Danmark har Talent” har premiere den 7. januar klokken 20 på TV2.

Seks lørdage i træk vil programmet være auditions, der allerede er optaget, og seks lørdage efter er det direkte programmer, hvor seerne får lov til at bestemme, hvem der skal videre i det storslåede talentshow.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS