Millioner hyldede hans musik – kun en beskeden skare siger farvel

Den verdenskendte DJ og musiker Avicii, der bar det borgerlige navn Tim Bergling, døde for mere end en måned siden. Nu skal han begraves, og det bliver med et meget begrænset publikum.

Udgivet Opdateret

Fredag 20. april blev Tim Bergling fundet død i Oman i en alder af bare 28 år.

Millioner hyldede hans musik – men det sidste farvel bliver sagt af meget få.

Nu er det kommet frem, at den svenske DJ og musiker, som er signifikant bedre kendt som Avicii, skal begraves en af de kommende dage.

Det skriver svenske Aftonbladet på sin hjemmeside.

Plejede at spille for flere tusinde

Og hvor den elskede DJ plejede at spillede til store koncerter for titusindvis af publikummer, så bliver det anderledes stille, når det sidste farvel skal siges til Avicii.

Ifølge en pressetalsmand bliver det således udelukkende den nærmeste familie og få venner, som får mulighed for at deltage i mindehøjtideligheden.

– Der er kommet mange spørgsmål om Tim Berglings begravelse. Familien meddeler, at begravelsen af Tim kommer til at foregår i en kreds, hvor det er kun er de allernærmeste, der deltager. Det beder vi medierne om både at forstå og respektere, skriver pressetalsmand Ebba Lindqvist i en besked.

Begravelsen skal foregå i juni

Aftonbladet mener at vide, at begravelsen kommer til at foregå i begyndelsen af juni.

Da Avicii døde skabte det hurtigt rygter om, at han havde taget sit eget liv. Det er dog rygter, som aldrig er blevet bekræftet.

Familien skrev i forbindelse med musikerens død følgende besked:

– Han kæmpede virkelig med tanker omkring meningen med livet og lykken. Nu orkede han ikke mere, han ville bare havde fred…

Powered by Labrador CMS