Milliardær jonglerer med Danmarks dyreste villaer

Radiometer-milliardæren har gjort det igen.

Udgivet Opdateret

Mens diskussionerne har bølget om den royale-version af konge-titlen, så har en anden herre sat sig solidt på bolig-tronen og med sine mange handler fået kronet sig selv til konge af ejendomsmarkedet.

Radiometer-milliardæren Johan Schrøder satte sidste år sin underskrift på den handel, der ved årets udgang kunne smykke sig med titlen som den dyreste.

Og medmindre andre rigmænd eller landmandsprinser springer til, så har han gennem et firma gjort det igen i 2017: købt årets dyreste hus.

Et pragtpalæ i Vedbæk med tennisbane, havudsigt og 659 kvadratmeter bolig.

Men her stopper Johan Schrøders kampgang på liebhavermarkedet ikke.

Lynsalg

Hans tidligere hus – nabobygningen til sidste års rekordbolig – er nemlig blevet solgt som et lynsalg af liebhavermægleren Lützau, og salget, der netop er blevet tinglyst, viser, at han og fruen fik 23 millioner kroner for træhuset i Taarbæk nord for København – og at ægteparret dermed måtte acceptere et afslag på to millioner kroner.

Det skriver Boliga Kendte.

Køberen til de 123 kvadratmeter idyl er en af sværvægterne i dansk mode: forlægger og tidligere Cover-redaktør Malene Malling skal nemlig fremover dele hæk med Johan Schrøder.

Millionvillaer til salg

Men det er ikke det eneste, som modedronningen og boligkongen fremover skal dele. De har nemlig også begge sælger-kasketten på i disse dage.

Malene Malling satte i august sin Klampenborg-bolig til salg – det dyreste rækkehus pt. udbudt til salg i Danmark – mens Johan Schrøder gennem et firma allerede har genudbudt det Vedbæk-palæ, der indtil videre er årets dyreste handel.

Derudover satte han juvelen i sine besiddelser, det historiske Aggersvold Gods, til salg i maj.

Priserne for Mallings indtil nu luksuriøse hjem på 335 kvadratmeter er 19.750.000 kr., mens Johan Schrøders firma har sat prisen på Vedbæk-palæet, blandt andet med tennisbane, til 45 millioner kroner.

Fem millioner mere, end firmaet købte det for i sommers.

Powered by Labrador CMS