Megastjerne siger farvel til sociale medier: Ægtefællen afslører alt

Det amerikanske stjernepar Kanye West og Kim Kardashian har levet på de sociale medier i årevis, men nu har den ene trukket stikket totalt.

Rapperen Kanye West har valgt at sige farvel til de social medier, men konen Kim Kardashian lever videre online. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Det kendte super-par Kim Kardashian og Kanye West er måske det par, der hidtil har levet det vildeste liv på sociale medier. Hvor Kim Kardashian har gjort en karriere ud af at være på de sociale medier og i TV, så har Kanye West senest været i vælten for hans vilde udbrud på de sociale medier.

Den verdenskendte rapper har ydret fra alt omkring hans begejstring for Donald Trump til Twitter-opslag om, hvordan han ønskede, at alle havde en ven som ham selv.

Men nu har rapperen trukket stikket, skriver Daily Mail. Det skal være slut med sociale medier.

Kim fortsætter ufortrødent

Dagen efter at Kanye West sagde farvel til de sociale medier, der valgte han at overfylde parrets hus med roser. Det faldt i så god jord, at Kim Kardashian valgte at vise hele verden, hvor fantastisk en mand Kanye West er på hendes sociale medie konti.

Den 41-årige rapper har været gift med den 37-årige Kim Kardashian siden maj 2014. Det er endnu uvist om verdenstjernen vender tilbage på de sociale medier.

Powered by Labrador CMS