Megastjerne anklages for voldtægt i Paris

Fodboldspilleren Neymar beskyldes for at have voldtaget en kvinde på et hotel i Paris.

Neymar er ikke den eneste fodboldstjerne med voldtægtsanklager hængende over hovedet… KLIK FOR MERE. (Foto: Scanpix)
Neymar er ikke den eneste fodboldstjerne med voldtægtsanklager hængende over hovedet… KLIK FOR MERE. (Foto: Scanpix)
Udgivet Opdateret

Det franske medie France 24 skriver, at politiet i Sao Paolo har modtaget en anmeldelse om, at fodboldstjernen Neymar skulle have “brugt vold til at have sex med en kvinde uden hendes samtykke.”

Myndighederne i Sao Paolo bekræfter, at de har modtaget en anmeldelse, men oplyser at indholdet af anmeldelsen er hemmeligt.

Ifølge avisen er ofret en kvinde, der bor i Brasilien. Hun skulle angiveligt have mødt Neymar på Instagram og have overnattet med ham på et hotel midt i maj, efter stjernen havde inviteret til Paris.

Anmeldelsens ordlyd går på, at Neymar dukkede påvirket op på hotellet, hvor de to talte sammen og “kærtegnede” hinanden. Derefter skulle stjernen være blevet voldelig.

Afviser alt

Neymars agent, der også er hans far, Neymar Santos siger i et interview på brasiliansk tv, at sønnen er over for afpresning:

– Det er ikke sandt, han har aldrig gjort noget kriminelt. Vi har alle beviserne, og vi har allerede overdraget dem til vores advokater, siger han.

Ifølge faren var Neymar og kvinden på date, men Neymar ville ikke se hende igen. Siden da har hun ifølge faren forsøgt at afpresse familien:

– Meget kan man beskylde min søn for, men jeg ved, hvad slags man han er. Det er tydeligt, at det er en fælde, siger han.

Han gør det samtidig klart, at familien gerne vil offentliggøre WhatsApp-beskeder, der skulle bevise Neymars uskyld.

Ifølge brasilianske medier var kvinden i Paris fra 15. til 17. maj, men ventede ind til fredag med at indgive anmeldelse, da hun var psykisk påvirket af situationen.

Powered by Labrador CMS