Mary fanget i lufthavn: Her er forklaringen

Kronprinsesse Mary skulle have haft en stor dag i Østjylland, men dette blev umuliggjort af et aflyst fly.

Udgivet Opdateret

Tidligere onsdag måtte kronprinsesse Mary i sidste øjeblik aflyse sin deltagelse ved indvielsen af Psykiatrien i Region Midtjyllands faciliteter i Skejby.

Den røde løber var rullet ud, men der dukkede ingen kronprinsesse op. Det skyldtes ifølge Kongehuset problemer med det fly, der skulle fragte kronprinsessen til Jylland.

Kendte.dk har derfor taget kontakt til SAS, der ifølge Billed-Bladets oplysninger skulle have haft kronprinsessen med fra Københavns Lufthavn til Tirstrup tidligt onsdag morgen.

– Flyet kunne ikke lette på grund af en teknisk fejl, siger Freja Annamatz, der er Head of Media Relations for SAS i Sverige, men om kronprinsesse Mary skulle have fløjet med SAS kan flyselskabet ikke bekræfte.

– Vi kan ikke kommentere på enkelt personer, der rejser med os, siger Freja Annamatz.

Havde fået at vide, hun ville møde op

Mary skulle efter planen ellers have deltage i endnu et arrangement i Hammel, ligeledes i Østjylland, klokken 13.15, hvor hun skulle deltage i indvielsen af TrygFondens Familiehus på Regionshospitalet Hammel Neurocenter.

Klokken 11.30 var meldingen fra Region Midtjylland, at kronprinsessen ville dukke op til dét arrangement.

Men kort efter klokken 13 stod Region Midtjyllands pressekontakt, seniorrådgiver Henrik Brøns, endnu en gang med en lang næse:

– Det blev aflyst i sidste øjeblik. Hun sad i flyet ude i Københavns Lufthavn, men det kunne ikke lette, fik vi at vide, siger Henrik Brøns til Kendte.dk.

Henrik Brøns fortæller, at åbningen i stedet vil blive forestået af regionsrådsformand Anders Kühnau.

Powered by Labrador CMS