Manuskriptet til Star Wars-film endte på Ebay

Instruktøren bag den nye Star Wars-film afslører, at manuskriptet til filmen endte på eBay.

Spændingen om, hvordan den nye trilogi afsluttes, blev næsten udløst før tid, afslører instruktør JJ Abrams. Foto: Scanpix/Kevork Djansezian
Udgivet Opdateret

Fans af det omfattende Star Wars-univers havde en gylden mulighed for at tiltuske sig afgørende information om både handling og slutning på den nye Star Wars-film med titlen “Rise of Skywalker”.

Filmen får premiere i Danmark den 18. december, mens amerikanerne må vente yderligere to dage for at se, hvordan den niende film i sagaen ender.

Artiklen fortsætter under videoen 

Instruktør på filmen J.J. Abrams afslører ifølge mediet Variety i tv-programmet “Good Morning America”, at manuskriptet blev sat til salg på handelsplatformen eBay.

– En af vores skuespillere, jeg vil ikke sige hvem, efterlod manuskriptet under sin seng, og det blev fundet af en, der gjorde rent.

– Det blev derefter givet til en, der satte det til salg på eBay, siger J.J. Abrams til Good Morning America ifølge mediet Variety.

Disney kunne imidlertid ånde lettet op, da sælgeren ikke nåede at profitere på det meget værdifulde manuskript.

Alt endte godt

J.J. Abrams fortæller nemlig i interviewet, at en medarbejder hos Disney så det på eBay, og vedkommende kunne dermed skaffe det tilbage, inden manuskriptet blev solgt, skriver Variety.

Disney, som producerer filmen, købte i 2012 Lucasfilm for svimlende 4,05 milliarder dollar svarende til 27,4 milliarder danske kroner, og dermed også retten til hele Star Wars-franchisen.

Filmen bliver den niende Star Wars-film i rækken, og siden Disney købte rettighederne, er der også blevet produceret to yderligere spinoffs.

Instruktøren kalder det skræmmende, at skulle afslutte sagaen om jedi-ridderen Skywalker, da der er meget pres på.

– Det betyder meget for mig. Det betyder meget for mange mennesker. Vi følte presset, men muligheden var altid større end udfordringen, siger J.J. Abrams til Good Morning America ifølge Variety.

Den første Star Wars-film fik premiere i 1977, hvor den dengang indtjente 775 millioner dollar på verdensplan.

Powered by Labrador CMS