Mads Langer og Tim Christensen laver musik til Bier-musical

Mads Langer og Tim Christensen bliver en del af det stjernespækkede hold, der skal forvandle Susanne Biers oscarnominerede film Efter Brylluppet til en musical.

Mads Langer og Tim Christensen kommer til at skrive sange til musicalen Efter brylluppet. Pressefoto.
Udgivet Opdateret

Når Musikhuset Aarhus og Betty Nansen Teatret forvandler Susanne Biers oscarnominerede film Efter Brylluppet til en musical, bliver det med sange skrevet af nogle af landets allerbedste og mest populære musikere.

Langer & Christensen skriver sange

Musikhuset kan torsdag afsløre, at både Mads Langer og Tim Christensen kommer til at skrive sange til musicalen.

– Det er et kæmpe scoop, at vi har fået Mads Langer og Tim Christensen med ombord. Holdet bag Musikhusets Bier Trilogi er nu stort set fuldendt, og vi er meget begejstrede for, at det er lykkedes at samle så dygtige kunstneriske kræfter.

– Vi er blot få dage fra, at Aarhus 2017 officielt bliver skudt i gang, og vi glæder os helt vildt. Der er fantastisk mange spændende oplevelser, nyskabende samarbejder og stjernestunder i vente i Musikhuset, siger programchef i Musikhuset, Mette Kier, i en pressemeddelelse.

Mads Langer og Tim Christensen bliver en del af det stjernespækkede hold med instruktør Peter Langdal, Erann DD, Cecilie Stenspil, Flemming Enevold og Barbara Moleko, der skal forvandle Efter Brylluppet fra et dragende filmdrama til en medrivende musical.

Efter brylluppet har premiere den 23. september. Efter at have spillet i Aarhus fortsætter forestillingen til Købehavn, hvor den spiller på Betty Nansen Teatret.

Powered by Labrador CMS