Madonna har noget af et tilbud til Meghan og Harry

Megastjernen mener simpelthen, at Canada bliver for kedeligt. Hun foreslår New York.

Udgivet Opdateret

Det skorter ikke på opbaking fra de kendte til prins Harry og Meghan Markle. Berømtheder som for eksempel Elton John, Oprah Winfrey og såmænd også hendes majestæt Dronning Elizabeth II har tidligere udtrykt deres støtte til parret. Nu har  også dronningen af pop, Madonna, meldt sig i koret.

Megastjernen kommer endda med et konkret tilbud til dem i en video på Instagram, skriver blandt andet Harpers Bazaar.

“Mon Meghan og prins Harry vil fremleje min lejlighed på Central Park West?”, skriver hun i opslaget.

Harry og Meghan annoncerede den 8. januar, at de ønsker at fratræde som fremtrædende medlemmer af den britiske kongefamilie. Samtidig gjorde de det klart, at de fremadrettet vil dele deres tid mellem Nordamerika og Storbritannien. Altsammen til stor forfærdelse for fans i hele verden – og de øvrige kongelige.

Foreløbig har hertugen og hertuginden siden primært opholdt sig på Vancouver Island i Canada. Iøvrigt i et kæmpe palæ ud til vandet.

Men det mener Madonna tilsyneladende, vil blive et nummer for trivielt i længden. I sit videoopslag foreslår hun parret at kigge i en anden retning.

“Tag ikke til Canada. Der er så kedeligt”, siger hun og fremsætter et konkret tilbud til parret.

“I kan fremleje min lejlighed på Central Park West. Der er to soveværelser og den har den bedste udsigt over Manhattan”, lyder meldingen.

På sin vanlige og lidt dristige måde kommer hun endda også med et ‘lille hint’ til dem.

“Buckingham Palace er intet i forhold til Central Park West”, fastslår hun.

Powered by Labrador CMS