Luksusfælden: Sådan går det Antonie i dag

I dag er 67 årige Antonie lykkelig for, at døtrene valgte at melde hende til Luksusfælden

I dag er Antonie glad for at hun takkede ja til programmet. Der er styr på budgetterne og forholdet i familien er fantastisk. PR-foto TV3.
Udgivet Opdateret

Tirsdagens afsnit af Luksusfælden handlede om 67-årige Antonie, der, i hvert fald i starten af udsendelsen, ikke lader sig gå på af hverken en kæmpe gæld på 800.000 kroner eller eksperternes alvorsord. Og det til trods for, at gælden bare vokser og vokser, alt imens hun bruger sine penge på tegneserien ‘Basserne’ og voldsomme mængder strikkegarn.

Det var hendes døtre, der var blevet grundigt trætte af at låne hende penge til cigaretter og mad, der havde meldt hende til programmet. De penge fik de nemlig aldrig tilbage.

Faktisk anede hun intet om det, før ekspert Kenneth Hansen overraskede hende udenfor Fogedretten, hvor hun, som så mange gange før, var indkaldt for ikke at betale sine regninger. Første hurdle var derfor at finde ud af, om hun overhovedet var med på ideen.

I programmet kommer Antonie selv med forslag til at løse de økonomiske problemer, men de falder på ingen måde i god jord hos døtrene og da slet ikke hos eksperterne, der til hendes store fortrydelse, foreslår gældssanering. Det vil hun simpelthen ikke være med til, for skatteyderne skal ikke hænge på hendes gæld.

Trussel fik Antonie til at rykke

Først da døtrene, med hjælp fra Mette Reissmann, konfronterer hende med, at de er trætte af hendes evindelige nassen, åbner situationen sig. Dorte stiller moderen det ultimatum, at hun ikke længere vil se hende, hvis hun ikke tager sig sammen og gør noget. Det får Antonie til at rykke og være lydhør overfor eksperterne.

I dag er Antonie lykkelig over, at døtrene valgte at tilmelde hende, og at hun takkede ja til at være med i programmet.

– Det har været ligesom at få både en ekstra fødselsdagsgave og en ekstra julegave, siger hun til Kendte.dk.

Det går rigtig godt

Hun fortæller også, at hun holder de budgetter, eksperterne fandt frem til – godt og vel endda.

– Jeg er kommet med i Stop Spild Lokalt i Korsør, og det har betydet, at jeg kan spare nogle penge på madbudgettet og i stedet betale lidt mere til kreditorerne. Min ældrecheck er blevet brugt til at betale ét lån ud, og jeg er selv lykkedes at få et andet i nul. Og inden 1. juni regner jeg med, at yderligere to lån være væk. Men der er da stadig noget at arbejde med, siger hun.

Antonie glæder sig desuden over, at det går rigtig godt i familien.

– Jeg har et fantastisk forhold til mine dejlige børn, siger hun.

Lidt malurt er der dog i bægeret. Antonie savner sit elskede ‘Basserne’, som hun måtte droppe allerede i programmet. Og så slutter hun med en opfordring til alle: Hold jer langt fra kviklån!

Powered by Labrador CMS