Luksusfælden: Diana bruger 8.000 kroner på mad hver måned

En gæld på 1,5 millioner kroner, et skrantende forhold til sin mor og et budget der slet ikke hænger sammen. Det er ingredienserne i aftenens Luksusfælden.

36-årige Diana har svært ved at få økonomien til at hænge sammen, men Luksusfældens eksperter prøver at hjælpe hende. Foto: TV3
Udgivet Opdateret

I Rønnede har 36-årige Diana svært ved at få økonomien til at hænge sammen. Hun har en gæld knapt 1,5 millioner kroner, men alligevel tager hun turen rundt på hele Sydsjælland for at finkæmme genbrugsbutikker. Hver måned bruger hun op mod 2000 kroner på loppefund, samt et massivt forbrug på cafeer, kaffe med veninderne og junkfood.

Hovedpersonen selv siger, at den intense shopping sker, fordi hun finder trøst ved at gøre det. Men hun ved også godt, at det er et problem. Diana oplyser selv, at hun skylder mange penge, fordi hun også hjælper sin mor med at betale en stor del af udgifterne.

En anden virkelighed

Eksperterne gennemtrævler Dianas økonomi og her tegner sig et billede langt fra, hvad hovedpersonen selv har portrætteret. I det seneste år har Diana nemlig hver måned fået overført 8000 kroner af sin mor. Men det har Diana svært ved at nikke genkendende til – og det får hende til at tvivle på eksperterne.

Eksperterne kommer på noget af en opgave, når de skal overbevise Diana om, hvor skoen trykker – og helt galt går det, når hendes bil kommer i spil.

Powered by Labrador CMS