Løber fra aftale

Simon Cowell bryder sin kontrakt med den Israelske udgave af X-Factor

Udgivet Opdateret

Se flere fotos i galleriet ovenfor

Show-mogulen Simon Cowell har droppet et planlagt dommer job i årets Israelske X-Factor udgave, der er planlagt til at løbe af stablen denne sommer.

Det skriver det amerikanske underholdningsmedie Variety.

Kontrakten var ellers for længst skrevet under.

Af personlige årsager

En talmand for  tv- og produktionsselskabet Reshet, der står bag showet i Israel, fortalte søndag den 30. maj, at Simon Cowell angiver ‘personlige årsager’ som begrundelse for kontraktbruddet.

Rygterne om kontraktbruddet opstod allerede i løbet af ugen, hvor repræsentanter for Simon Cowell ifølge Reshet forklarede, at han er bekymret over volden, som er blusset op mellem Hamas og Israel i Gaza.

Er selv dybt skuffet

Variety skriver også, at kilder tæt på medie-mogulen overfor Jewish News har givet udtryk for, at han selv er dybt skuffet over ikke at kunne deltage, men at der er en række legitime grunde til afbuddet.

Simon Cowell brækkede ryggen i en cykelulykke sidste år og måtte tage en pause fra diverse tv-shows for at koncentrere sig om at komme sig.

Han er dog nu tilbage igen. Blandt andet som dommer i NBC’s ‘America’s Got Talent’.

Ikke bare X-Factor

X-Factor Israel er i øvrigt ikke bare X-Factor denne gang. Konkurrencen fungerer også som udvælgelse af nationens deltager ved næste års Eurovision Song Contest, der afholdes i Italien.

Se flere fotos i galleriet ovenfor

Powered by Labrador CMS