Lise Baastrup i drama

Skuespilleren blev trukket ned i dybet af en understrøm under deltagelsen i et nyt overlevelsesprogram

Udgivet Opdateret

Mens seerne har oplevet Ibi Støving lide af angstanfald over udfordringerne med riverrafting på Coloradofloden i Warner Bros. Discovery-serien ”Gennem Grand Canyon – Det vildeste eventyr”, så befandt Lise Baastrup sig mentalt i den modsatte grøft.

Hidsige strømfald gjorde farvandet ekstremt farligt for de seks kendte deltagere at færdes i, og under en redningsøvelse blev den 38-årige skuespiller udsat for naturens kræfter.

– Der herskede en stærk understrøm, som trak mig ned ved hjælp af centrifugalkraften. Så jeg måtte bruge alle kræfter på at holde mig oven vande og stikke i labben i vejret, så de kunne se at få hevet mig op i ledsagerbåden, fortæller hun til Kendte.dk om dramaet.

Blev presset ned

– Hver gang jeg kom op, blev jeg presset ned igen. Til sidst måtte jeg bare holde vejret, og det er jeg faktisk god til, fordi jeg har svømmet så meget i mit liv og altid øvet mig i at gøre det så længe som muligt, siger Lise Baastrup, hvis farmor er tidligere professionel svømmer, så det våde element blev hun præsenteret for i en meget tidlig alder. Erfaringen gjorde, at hun formåede at holde hovedet koldt.

– Jeg gik ikke i panik, og bagefter tænkte jeg, at det var fedt at prøve, og at udfordringerne bare kunne komme an. Jeg havde prøvet det værste. Fra at være helt grøn endte jeg med at blive en helt ”Rambo” efter 17 dage på overlevelsestur.

Lise Baastrup blev trukket ned af strømmen, da hun medvirkede i serien ”Gennem Grand Canyon – Det vildeste eventyr”. Heldigvis gik hun ikke i panik.
Lise Baastrup blev trukket ned af strømmen, da hun medvirkede i serien ”Gennem Grand Canyon – Det vildeste eventyr”. Heldigvis gik hun ikke i panik.
Powered by Labrador CMS